- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- До колко часа спите през лятото?
12-1e ima i slu4ei kogata stavam sravnitelno rano 10 ;p ama az i kato ne e lqto pak spa do tolkova kato sam vtora smqna si spq do 11 :P sq ve4e 6te moga i do 12 zashtoto sam na daskalo 4ak ot 1:30
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Емии..начи..зависи, когато сестра ми беше на лагер ставах в 8 .. 8;30 ..пък иначе сега като е тука от 9 часът нагоре..абее..9-11 часът..някъде там![]()
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
+1 за да се наспя добре са ми нужни 10 - 12 часа сънПървоначално написано от rnbbaby666
![]()
![]()
Първоначално написано от rehab
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Между 15 и 18 ч. Това е, защото през лятото обръщам режима, така че през горещата част на деня спя. Като тръгна на училище всичко се нормализира.![]()
Аз през лятото няма много какво да правя и заспивам най-често в 5 (сутринта) и се будя в 1,2 или 3 часа![]()
Гледам луната - виждам теб, гледам звездите - виждам теб , гледам небето - виждам теб. АБЕ МАМА МУ СТАРА, МРЪДНИ!
Ами вече се събуждам около 9,00, но по- рано ставах към 10.![]()
cherry*kiss
10.30-11 :P
Една усмивка не струва нищо, а прави много ! Не трае повече от миг, но спомена за нея понякога е вечен ...
Zavisi ako si legna Mnogo Kasno kam 4 5 4asa sutrinta stava kam 3:30 a ve4e imah edin slu4ai deto si legnah vav 7 sutrinta iii posle stanah 6:30 ve4erta taka4ee zavisi koga si si legnalaz si lqgam kasno
Лягам си късно и ставам късно... Не по-рано от 13:00 часа..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Хах ами като видите в колко съм писала съобщението си правите изводи!Утре ще стана към 3 сигурно
![]()
Миии обикновено до 12-13, може и до 14 часа.
ami az ob6tovzeto si stavam vseki den kum 13.30-14.00![]()
ami az ob6tovzeto si stavam vseki den kum 13.30-14.00![]()
Аз винаги си лягам към 2-3-4, независимо от сезона. :Д Та, без аларми и досадни сестри си спя до 12-13-14 часа, ама и да съм на училище или за нещо друго ако трябва да ставам рано, пак си ставам безпроблемно. Май сега е подходящо да благодаря на мама и тате, че ми купуват 3в1. :Д
Ами попринцип към 11, но напоследък към 10 вече съм станала![]()
nicolepcd
Zavisi koga si legna......
http://zar.bg/izbori2009/view_snimka...ori2009_id=526 koito iska da glasuva ms predvaritelno!
оХ 12i30 1 мН МИ Е ЯКО![]()
![]()
![]()
11 .. 11:30![]()
Попринцип-1:30,ноо се случва и до към 3![]()
Better DeaD,Than In Love ...
Аз до късно, 4-5-6..Различно![]()
Everything happens for a reason..