- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Google Chrome !
Гуугъл пусна в действие свой Интернет Браузър Гуугъл Хром. Аз вече си го изтеглих и съм доста доволен. С много екстри + Гуугъл Мап'с Фрий, ето повече информация :
http://www.google.com/chrome/index.h...tm_campaign=bg
“Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”
много е хубаво няма да съжелявате ако си го дръпнете![]()
Fr1eNdS aRe th3 LiFe oN eArth aS oNe AnG3l oN sKy !!!
И един фр ми се похвами ,че било много добро ,но аз за сега съм си много доволен от FireFox![]()
Да и също така наскоро направиха тест, който включва IE 8 Beta 2, IE 7 и Firefox 3.0.1 показва, че при зареждането на 10 страници едновременно на машина с операционна система Windows Vista и 2 GB RAM памет IE 8 използва 380 МВ оперативна памет. IE 7 използва 260 МВ, а конкурентите от Firefox едва 159 МВ.
За сравнение предходната операционна система на Microsoft, Windows XP използва при стартирането си 130-150 МВ.
Извод: Браузърът използва два пъти повече оперативна памет в сравнение с основният си конкурент Firefox и с около 50% повече от предходната си версия.
Още не съм я пробвала но ако ще ми лагва заради нея по-добре да си остана на Mozilla и без това нямам оплаквания от нея.
^Ама ти прочете ли какви глупости си написала
Какви мегабайти, какви страници те гонят ...
![]()
Браузърът е система за възпроизвеждане на интернет страниците, т.е. преглеждане. Той НЕ лагва ...
А и всеки браузър ще почне да лагва като отвориш 10 страници едновременно. И трябва да си баси чатера, за да го правиш. Мен никога не ми седи заредена повече от една страница. Свършвам си работата, затварям я и преглеждам следващата ... Така правят разумните хора и всичко им работи нормално ! И Гугъл Хром е перфектен. Днес около 2 часа го преглеждах и разучавах и мога да кажа, че е много по-добър от други които съм ползвал, било то Мозила, ФайърФокс и други ...
![]()
Аз ще чакам Линукс версията ... надявам се да я пуснат скоро!![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
В момента се разработва. До 3 месеца ще я пуснат, така пише в английската версия на сайта на ХромПървоначално написано от Sam90'
![]()
Да, и аз четох нещо такова в Digg. Само се надявам да не намалят екстрите от Windows-версията![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
Еми дано, който си е превърженик на Линукс, ще съжелява самоАз се чудя дали да не си сложа Виста ... Мн сложна ми изглежда, т'фа животно ... А с пераметрите на моята машина, ще върви идеално ...
![]()
Ами, какво да ти кажа... Виста е доста шантава ОС. Стоях с нея близо 3 месеца и не издържах просто и за това си минах обратно на Линукс. Но предполагам, че е въпрос на навик.![]()
Но пък на Гуугъл всички сме свикнали, тъй че сигурно ще е яко![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
И аз така мисля! Приятелката ми е с Виста (защото и казаха, че това е най - доброто за лаптоп) и има ужасно много проблеми с нея.Първоначално написано от exploitedteen
.. щото не могат да използват като хората.
В повечето случаи ЗАУ (зад апаратното устройство) е проблем.![]()
Абе к'фото е ... машината си ми е перфектна и не мисля да я ъпгрейдвам с Виста .. Нека си остане така![]()
Абе всички се радват на шарено, не са много тези, които гледат вътрешността.Първоначално написано от exploitedteen
Google Chrome, като за първа бета версия, направо шашна всичко живо занимаващо се с интернет по една или друга причина. До такава степен беше шаша, че достигна 1.50% пазарен дял за 6 часа, това е рекорд, който друг браузър не е бил и на 1 светлинна година от поставянето му. Браузърът разполага със страхотна функционалност, някои от които са взети от Safari и Firefox. Интегрира се и с всички продукти на Google, използва технология за защита от зловредни и мошенически сайтове на Google, която се обновява на всеки половин час, Google Downloader прави проверка за актуализации за Google Chrome на всеки 25 часа, използва технологията Sandbox, която работи в своя собствена виртуална среда и всичко, което се случва в нея, си остава в нея. По този начин, зловреден код не би могъл да навреди на машината, а Вие просто си затваряте tab-чето и всичко приключва и др. много добри попълнения.
Ако Google продължават все така, мисля че ще стане deffault на много хора.
Имам в предвид, че се радват на шаренията на Виста, а не търсят вътрешността.Първоначално написано от exploitedteen
Ако търсеха вътрешността нямаше да са на виста..
Сега един приятел се опитва да види какво и е толкова хубавото на виста, ама като, че ли без успех за сега..
Аз пък примерно, ако бях почнал да чета за мненията и проблемите на потребителите за Vista, просто нямаше да я сложа. Проблемите ви са хардуерни, проблеми ви са с краковете, проблемите ви са, че не можете да се поддържате операционните системи. От началото на юли месец съм с Vista до сега нямам забележка дори, а аз съм си доста капризен човек. Просто поддръжката е много важна. Има някои проблеми - да, ще ги има - да, обаче лека по лека ще се отстранят. Голям минус, който виждам аз в момента е, че Vista иска мощен хардуер, но пък се отплаща след това за това. Аз след тази среща с Vista, не мога да се върна на XP, защото все едно се връщам с 5 години назад във времето. Айде, че се отплеснах, в друга тема ще се коментира...
Сядаш и четеш:
http://www.microsoft.com/bulgaria/wi...a/default.mspx
Има много неща за изброяване. И в крайна сметка, всичко зависи от нуждите на потребителя...
доста съ доволна от новия браузър.Отвикнъх да ползвам Mozilla...ако не е то пак върши работа,но за сега съм най-доволна от Google Chrome!