Цитирай Първоначално написано от buuu
zdraveite na vsi4ki ...iskam parvo da vi kaja 4e tezi koito smqtat istoriqta mi za sme6na ..da se vuzdurjat ot komentar.. 6toto na men hi4 ne mi e sme6no.. a naprotiv ..reve mi se 4ak.. taka 4e molq vi ..ako nemoje da mi dadete savet ..pone ne se smeite ili izob6to ne pi6ete .
Taka..parvo da spomena 4e sam momi4e na 15g. visoka sum 1.74 i teja dosta kg.. dori me e sram da kaja.. no poneje e vajno.. 6te si priznaq... kam 85-90 kila sum ..no to4no tfa e 4e ne mi li4at... smisal nqmam stur4a6t i otpusnat korem no vse pak za moite godini tfa koeto imam ne e hi4 dobre ..prascite sa mi samo muskul ..bedrata mi ot vun6nata strana sa mi stegnali a ot vutre6nata ve4e po otpusnati.. na racete imam muskuli kfito sa normalni za momi4e.. ne sa mi nqkfi otpusnati i s maznini.. no ne si haresvam izob6to gurba za6toto po princip mi e 6irok i teq maznini koito sa se natrupali po nego .. nikak ne stoqt dobre.. roditelite mi po to4no ba6ta mi ima po 6irok graden ko6 i po tejka kostna sistema.. a maika mi ima po 6iroki ramene i taz ... i az sam nasledila tfa ot tqh.. a napalnavaneto se dalji li4no ot strana na ba6ta mi..za6toto toi e po palen i edar v sravnenie s maika mi..i az prili4am pove4e na nego ...probvah tolkova mnogo dieti...namalih hlqba ..dvijih sepove4e ..pieh pove4e te4noti..namalih maznoto ..no samo za 2-3 sedmici i se otkazah.. vsi4ko vkusno i pikatno me privli4a6e otnovo i otnovo.. ii az mu se poddadoh .. i vsi4ko tova e za6ototo NQMAM SILNA VOLQ maika mi tolkova 4esto mi poftarq 4e mi e nujna promqna 4e 6e stana mnogo hubavo dete ako otslabna .. priqtelite mi sa pove4e mom4eta za6toto sme edna golqma kompaniq .. i 1-no ot tqh. s koeto se dvija seki pat .. kazva se Miro .. mi kaza 4e go kefq takava kakvato sum..no nqma da e zle da otslabna .. da se ftalq mal;ko.. za6toto taliqta mi e 4udesna i ako se pod4ertai 4e sum vurhut ..predstavqte li si ..mom4e da mi kaje vsi4ko tova v o4ite.. i az estestveno go izslu6ah i mal4ah ..za6toto vsi4ko be6e ..istina kazaha mi edna dieta koqto moi priqteli sa spazvali.. i re6ih da q probvam
1den -2 kiseli mleka
2den-kolkoto moje pove4e zelen4yci bez nikakakvi ofkusiteli
3ti den-2 kiseli mleka
4ti den -5 qica
5tiden-800gr pile6ko meso
Dietata se spazva 2 pati posledovatelno -ob6to 10 dni kato normata za sfalqne e 8-9 kg ..no vsi4ko tova zavisi ot samiq organizam.. ot dietite koito spazvah v na4aloto sfalqh okolo 6-7 kg za 10 dni ..i g/d da se nadqvame da sfalq pak tolkova..
Blagodarq na vsi4ki koito 6te si napravqt truda da pro4etat ..kakvo stava s men.. i da mi pomognat po nqkak na4in.. s dieti s saveti ..molq vi ..ako ima takiva kato v moito polojenie i takiva kakvito sa bili kato men.. spodelqite kak uspqhte da otslabnite ..kazvaite vsqkakvi efikasni dieti i nai vajnoto.. kak da imam tfurda volq...kakuf e stimola .. za boga hora pomagaiite !!!
Аз пък ще се изсмея... въпреки "забраната"... и ще ти препоръчам да се научиш да пишеш правилно и на български и после да се чудиш къде да си...