.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)

Мисля, че се влюбвам и то многооооо :-)

Не знам защо всъщност пиша тази тема може би за да споделя... Обаче ако наистина не бях влюбена нямаше да тръгна да пиша тема, все тая. Та някъде от една седмица излизам с едно момче, което е перфектно просто. Външност, характер, материално състояние всичко абсолютно всичко му е направо 6+... и аз вече започвам яко да хлътвам по него. Той се държи чудесно с мен, угажда ми, глези ме, много е добър и миличък. Лелееее не мога да повярвам, че все пак след онази дълга и мъчителна връзка ще мога да се влюбя пак отново, но ето факт е! Щастлива съм.. най после Но не може да има пълно щастие, разбира се, това е закон божи. Бившия в 2 часа през нощта се сети, че трябва да ми се обяснява в любов след като разбрал, че си имам приятел... Но не ми пука особено
    Ахх, любов, любов ...
    >>> House Music <<<

Голям фен Аватара на suitable
    Град
    Бургас
    Ако приемаш това, че бившия ти се е обадил да ти се обяснява в любов като проблем - значи наистина има проблем.. имам предвид, че след като го приемаш като проблем - означава, че все още имаш чувства към предишния си приятел.. ако наистина се чувстваш щастлива с новото момче - не трябва да позволяваш на каквото и да е да проваля щастието ти..

п.п. едно нещо само ме подразни.. "външност, характер, материално състояние.."

Мега фен Аватара на sasha_90
    Изобщо да не ти пука за бившия!Не съсипвай връзката си,защото "бившия ми се обади в 2 часа да ми се обяснява в любов".

Супер фен
    Град
    Мбабане
    ми хуу, ама тва си е клише
    ако беще грозен, груб и живееше в конюшня, тогава вече щяхме да говорим

Град
    Paradise
    Зарежи го бившия, да не ти пука. В крайна сметка, не е олучил, негов проблем :P Нали си щастлива. Радвай се на тва щастие, защото в живота всичко е преходно и човек трябва да се наслаждава на тия моменти...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си