- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- МоМиЧеТа РоМаНтИчНИ лИ сТе ?
дали има други момичета които не обичат да им подаряват цветя възглавнички сърца с надпис 0БИЧАМ ТЕ ве4еря на свещи и др
(sun)~{}*
Аз съм от заклетите романтички.Точно подаръци като тези могат да ме накарат дори да се разплача.Така че гласувам за ДА.![]()
Дам, романтична с1м, такива неща ме разтапят, но все пак си имам границиНе обичам много розовото. За мен истински романтичен подарък е нещо, което говори, че момчето ме познава добре и е мислило за мен, докато го е избирало...
Не държа да ми пишат песни (освен това се чувствам ама много глупаво, докато някой ми чете поезия за мен и се мъча да докарам кравешки влюбен поглед
) , но определено ми харесва от време на време да палнем свещите и да се отпуснем в ваната (покрита старателно с мехурчета преди това)
![]()
![]()
![]()
Може да се каже,че в мен има доза романтика.Вярно,обичам подаръците,но да не се прекалява с тях!
това не е романтика, а чисто клише !Първоначално написано от kotenceto_bonbon
отбиване на номера
![]()
Едно сладурско мече със сърчице би ми оправило настроението винаги и да - много съм романтична,но все пак всичко си има граници.Не бива да се прекалява.![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
да романтична съм , но както казаха другите по-горе има си граници не бива да се прекалява !![]()
Fr1eNdS aRe th3 LiFe oN eArth aS oNe AnG3l oN sKy !!!
Леле аз ли имам малко особени представи или какво??![]()
![]()
![]()
Определено се смятам за романтична,ама да ми подаряват възглавничка,сърчица,плуше ни мечета,глупостиии....![]()
![]()
А пък да ми подари цвете......![]()
![]()
мога да побеснея,мразя да ми подаряват цветя с идеята че ме радват,да бе......
Иначе да се организира за годишнина на някоя полянка романтична вечеря - да!!!![]()
Това ми изглежда много по-голям жест и си личи че на човека му пука за мене
![]()
Da romanti4na sam!Tezi podaraci nai-mnogo gi haresvam!!!
и аз не обичам мн мн такива..глупости
Да, определено. Но за мен има по-важни неща от цветята и подаръците![]()
Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.
аз не съм романтична..ддз...няма да ми хареса подарък - сърце тип 'I love u'
![]()
![]()
![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Не съм![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
И аз се смятам за романтична, но предпочитам малко по-друг тип романтика... Например харесва ми да седя на някояполянка с моето момче и да пия бира с него и той да шепне в ухото ми, независимо какво ми казва. Харесва ми просто да седя сгушена в него, усещайки как сърцето му бие и да гледам небето. Наглед прости неща, малки жестове които могат да ме накарат да се чуствам като най-голямата късметлиика на този свят. За мен е романтично да седя под някое дърво и да гледам очите на приятелят ми и той да гледа моите. Не че отказвам подаръци и цветя де![]()
вероятно всеки обича романтиката ,включително и аз,но тя определено не е толкова важна за мен,колкото беше преди.
someone else...
Kolkoto i da ne mi li4i,da,obi4am romantikataosobeno ve4erno vreme
![]()
Isn't life great?
не съм романтична .. аз съм ХИПЕР романтичнадори най-малкия жест ме кара да се разтапям .. но и просто уцелен романтичен момент направоо ..
примерно да завалии .. а ние да се целуваме под дъжда .. или посрещане на изгрева на плажа ..
![]()
Романтична съм, иначе това, за което говориш ти, не е романтика, а кич и комерс.
Don't worry, be happy!
Абсолютно съм съгласна!Първоначално написано от Seizure of Power
Иначе по принцип съм романтична но точно меченца, сърчиценца, зайченценца, червени розички не мерси..![]()
не бих казала,не особено!Но някой жестове ,израз на обичта ше ме трогнат много ясно,но не си падам по лиготии![]()
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
определено,но аз не приемам онези клиширани нещица от филмите за романтични,а по скоро гледам на романтиката по мой си по-особен начин![]()