- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- МоМиЧеТа РоМаНтИчНИ лИ сТе ?
da i az s1m ..no takiva podar14eta s1rca i natpisi obi4am te ne me kefat....![]()
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
Има разлика между това да си романтичен / а и между това да хвърчиш в облаците.Аз съм романтична,но не хвърча в облаците,a cъм реалистка по - скоро.
Ъъ..това романтика ли е?! Това е лигавщина! Що за простотии? Когато моят хубавец искаше да ми подари нещо "сладко и плюшено" съвсем сериозно го погледнах и му казах,че тъй като връзката ни е в ранен етап една такава простотия би я съсипала.Грозно и тъпо е .А и е толкова лигаво,че направо се давиш от лиги!
За това на моя му забранявам подаръци.Защото съм от практичните хора,които ненавиждат подаръците по простата причина,че е отвратително някой да дава пари за подаръци ,да смята,че те е зарадвал и да очаква подобен жест от твоя страна,а аз получавам пристъпи на гадене като тръгна по магазини в търсене на подаръци.Особено по празници ..ау..смърт..
А иначе съм романтична.Важни са думите и нищо друго![]()
Първоначално написано от slun4ice
Тру. (:
Мда
![]()
И аз така...Първоначално написано от moon_flower
![]()
I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...
Да, романтична съм, но и на мен ми звучи тъпо сърце с "Обичам те". По би ми харесало огромно мече с надпис "Правиш ме щастлив". Ама не съм и виждала такива, което пък ме навежда на мисълта, че може да стане още по-романтично като си направи труда да го даде някъде да му направят едно надписче.![]()
![]()
![]()
Иначе обичам и романтиката без някакви жестове или подаръци. Просто да си седим на тъмно и да гледаме звездите или да седим в парка и да ядем сандвичи.Много неща могат да са романтични.
![]()
съгласна съм за сандвичите и това,че много неща могат да са романтични,такава съм си аз нестандартнаПървоначално написано от StEaLtHy_girl
![]()
Смятам се за романтичка.![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Аз мисля, че съм много романтична и съм се разплаквала от такива подаръци. Според мен е сладко в знак на обич да подариш на любим човек плюшено мече, на което пише "обичам те".![]()
![]()
![]()
OnE HeArT...OnE SouL...OnE LoVe... MaNcHeStEr UnItEd.
C. Ronaldo
И аз и аз =D>Първоначално написано от moon_flower
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Неее... въобще не съмДразня се от лигави подаръци
По-добре да черпи една кола и да купи нещо за ядене
Въпреки всичко никога не връщам подаръците и си им се радвам
![]()
еlsy![]()
mn sum romanti4na![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
romantichka sym i to dowolno golqmano pri men romantikata e po skoro otnoshenie i momenti,ne podarychete-klisheta
http://prikachi.com/images.php?files/326348o.jpg
Like creatures of the night, they follow...
Bearing the wrong side
Is hard for me sometimes
Предполагам :P Обичам роматичните излияния,малките подаръчета с повод и без,но всичко с мярка,защото иначе ми става досадно,задушавам се.
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
ne ligavo mi e ;p
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Да.![]()
![]()
романтичка съм и то от най яките ..![]()
![]()
дай ми бира, ск8,мноу метал и цигари и напрао съм твоя
![]()
хаха, тва за романтика ли го имате? за мен тия сърца и нз си кво още са егати лигавщините...същото се отнася и за стихотворения, поеми и сякви от тоя род
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Пълни лигни! не съм романтична..романтиката ме хваща само като съм в ПМС...няма проблем да пратя любовен смс на някого..но подчератавам любовен не лигаво романтичен....Изтрещелки...Ц етя,подаръци..целта е една-секс!
Много...![]()
I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...
Да,романтична съм и то много,направо заклета романтичка.Но за мен романтиката не се гради на възглавнички с форма на сърца,шоколадови бонбони или нещо подобно.Всичко това го приемам за една голяяяяма лиготия,която сега се приема като романтика.Предпочитам класическите неща,колкото и изтъркано да звучи.
![]()
"Най-голямото невежество е да отблъснеш нещо, което изобщо не познаваш.” – Хорас Браун