- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- МоМиЧеТа РоМаНтИчНИ лИ сТе ?
и аэПървоначално написано от moon_flower
![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Попринцип не съм от много романтичните, но като цяло не би ме поздразнила някоя романтична изненада, а дори напротив.![]()
Еми обичам разбира се да ми подаряват подаръци,но тва за мен не е от значение..Само човекът да ме обича..тва ми стига![]()
![]()
![]()
.човек колкото и да бяга и да се крие, никога неможе да се отърве от себе си! .. ;(
обожавам да ми подарят нещо мило плюшено сърце нещо миличко и сладкобез значение от кой е
![]()
Първоначално написано от Cvetito53
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
аз много си падам по романтиката...![]()
В крайна сметка романтиката не е само цветя, рози и вечери на свещи. Романтиката е и някой мил жест, далеч от подобни глезотии. Хубаво е да си романтичен, но в границите на нормалното. В днешно време малко са истински романтичните хора, а аз не съм от тях
az sam toooooooooooolkova romanti4na 4e ponqkoga se 4ydq sama na sebesi no NIKOGA NIKOGA nesam go pokazvala nito s jest nito s deistvie i nqmam namerenie 6te si prodaljavam da si me4taq za moq "princ na bql kon "![]()
![]()
![]()
![]()
i 6te si se darja katy "ledena kralica"
Сърцата "Обичам те" не ги харесвам, много повече би ми харесало да ми го кажат в очите без предмети. Романтична съм, но не до толкова както в сладникавите сериали![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Мм, зависи .. В повечето случаи НЕ.![]()