- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Майка ми разбра че съм спала с него и..
имаш цвял живот, ще премине, не се ядосвайСега почваш училище и ще се виждаш по-рядко с майка ти... Ако не искаш да чистиш се прави че учиш.. Моята май се досеща, че правя секс, но не ме интересува... На 17 съм и имам сериозен приятел.... Тялото е мое... Живота също.. Ако мисли да ме гони от вкъщи за това, ще ме изпрати точно в тази посока.. Така се изкарват най-лесно пари нали? Е аз не бих го направила, но мога да я заплаша с тая теория...
Майка ти трябва дас е старае да си щастлива... Това, че си правила секс е вече свършех факт... Не е нужно да те унижава така.. поне според мен. Има много други начини за наливане на акъл в глвата!
Междудругото и аз мисля, че 15 години са малко.... Дори нз вече кои са точните години, но не бих искала да разбера, че дъщеря ми прави секс на 15.. По натам... като минат годините "тийн" вече е различно... Мислиш с главата, а не с хормоните![]()
1.Не й давай ЕВАЛА и си върши задълженията (а и е нормално да помагаш на майка си на тази възраст)Първоначално написано от mini_brutal_barbie
2.Обясни й как стоят нещата между вас ...
3.Как така най-добрият ти приятел е приятел на майка ти![]()
![]()
(или поне аз това разбрах от написаното от теб...)
4.Майка ти не може да подаде жалба без твоите лични показания!!!!!!!!!!!!!Вярно е,че си непълнолетна,но имаш право на мнение и дори майка ти да подаде жалба ти можеш да я успориш и да кажеш,че станалото между вас е било по взаимно съгласие!!!
5.Froz вземи се образовай!!!!!!!!Малолетните са до 14 годишна възраст,а непълнолетните са от 14 до 18 годишна възраст!!!! (след 18 год. естествено са пълнолетни)!!!Не знам кога точно си бил МАЛОЛЕТЕН,но явно е било преди доста години (съдейки по коментара ти...)
Айде успех и не взимай нещата толкова навътре![]()
![]()
Циклопите са с едно окоПървоначално написано от Пепа Гювендията
![]()
![]()
![]()
а по темата майка ти е направила много хубаво като се е опитала да ти отреже пътя още от сега защото все пак си на 15 саможената се страхува да не станеш курветина, което като се замисля няма как да го спре, ако ти си навита вече ама поне да се пробва
майка ти е все пак
Съгласен сам .. кво искаш да ти кажи ..Първоначално написано от Re5peC7
БРаво що не се наебеш с още 10 момчета че да ги сравниш ?
Майка ти е .. не е проблема 1то ебане .. а 1001вото нали знаеш![]()
xaaxxaxaaaxaxxПървоначално написано от Пепа Гювендията
Глупаво би било да изтъкнеш факта, че момичета в днешно време започват да водят полов живот още в ранна възраст, защото майка ти едва ли я е грижа за тях, а по-скоро за теб, така че...
Явно не е била подготвена психически и затова е реагирала така остро, а задълженията с които те е натоварила не са болка за умиране и е добре да свикнеш да ги вършиш независимо от обстоятелствата.
Успокой се малко, недей да и опонираш и съм сигурна, че положението ще се промени.
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
tazi istoriq adski mnogo mi napomnq na moq purvi put... su6to kato teb bqh na 15 i pr mi na 19... tq razbra i su6toto mi kaza... e ne kaza 4e 6te podade oplakvane... oba4e mi zabrani da hodq u tqh... da izlizame sami... da idva u nas kogato sme sami i sa6toto mi kazva6e "nali si mn golqma da prai6 sex a ne moje6 edi kvo si da napravi6" to vsu6tnost nqma6e za kakvo da se hvane 6toto az i bez tova vur6eh cqlata domakinska rabota 6toto tq rabote6e postoqnno no... kakvo da se pravi... ima si roditeli koito ne razbirat kolko sa se promenili ne6tata ot tqhnoto vreme...
I don't wanna be with you again... I DON'T WANNA SEE YOU stay away!!! tell me why should I waste my time to make you mine...
mama puk znae 4e s moqt se 4ukame... ama go obi4a pove4e ot men mamka mu....
v smi
mama obi4a nego pove4e ot kolkoto obi4a mene edvali e taka ama mnogo mu se radva ina4e polojenieto e sushtoto az na 15 toi na po4ti 20
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ми много ясно, като я задоволоява :PПървоначално написано от ПуКанКа
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Майка ти е права. Трай си последствията.
Fuck you You fucking Fuckers
Първоначално написано от Seizure of Power
![]()
![]()
![]()
СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯжам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!
Старите хора имат една мъдра приказка "Курвата не се ражда. Тя се отглежда". Не се сърдете на майките си, че се опитват да ви предпазят. Сега не го разбирате, но след година-две ще го разберете.
Прочетох всички коментари и... оОо Ужас! Мисля, че на българските деца/тийнове им трябват редовни консултации с психолог, докато влязат в правия път, докато разберат че не всичко което лети се яде..
Авторката- само факта, че докато някои продължават да те съветват как да говориш с майка си, а ти вече се тревожиш за други неща показва, че не си достатъчно голяма за секс, за отговорности и за каквото и да е било..
Права е майка ти.. Понякога като родителите виждат че децата им не стават, че не могат да се оправят сами е най добре да ги държат изкъсо.
D0n`T cRy F0r Th0s3 Wh0 n3v3R cRi3D f0R Y0u {F}