- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Майка ми разбра че съм спала с него и..
Момчетата са много, но майка ти е една.. може да твърди че те мрази.. и кво ли не.. но все пак.. тя те е родила,отгледала,била е до тебе когато си била болна,мисли за твоето здраве !Верно че не трябва да се бърка в лични я ти живот..но някой хора са такива, за да предпазят близките си..Говори с нея..просто се е паникьосала..Успех
![]()
Пък ей тфа как ми хареса:
Поздрави на майкати..сега майка ми ме е хванала да готвя чистя иии всичкооооо щ0м съм била голяма да правя секс могла съм и да върша домакинска работа!!!
Браво на нея даже мисля, че и един бой трябва
да ти тегли![]()
няма ти прочета целия пост само защоото си сложила 20 реда емотикони![]()
Ей, това е имала предивид майка ти.....на 15 ви обладават и зарязват(използвъм много големи ефимизми). Жената го знае и иска да те предпази. Ама ти като си много голяма-троши си главата!Първоначално написано от mini_brutal_barbie
ами спорет мен наистина трябва да си мЪлчиш...защото колкото и да е лоша ти е майка и се притеснявя за теб...ама не е права спорет мен трябва да правиш секс тогава когат0 си г◊тов/а..жалко,че тя не го разбира..![]()
Според мене проблема на майта ти е че като е била колкото теб е вършила същите неща и я е страх ти да не направиш нейните грешки,за тва за сега се поуспокой и се опитай да я разбереш без да я осъждаш до като отмине не изпадай в такава голяма паника и не прави драми не е дошъл края на света.Ние те обичаме и те подкрепяме![]()
ЖиВеХ СеГа,Ще ПлАщАш ПоСлЕ!!!
При мен сутиацията беше горе долу подобна.. само дето майка ми сама разбра.. така де .. то трябва да се сетиш че щом ходя седно момче 9 месец много ясно ,че съм спала с него.. : ) но .. както и да е.. тя ми каза да го оставя ,защото ще подаде жалба.. и аз .. супер много го обичах и ходихме тайно.. но разбра.. и в крайна сметка пак разбра ,че ходим и аз .. тогава наистина го оставих..
Поговори с майка си на 4 очи .. дете си и със сигорност ще те разбере...
Facebook : Даяна Денкова
emmm nzzz kak da ti pomognaa to sega shte svur6at domakinskite ti zaduljeniq kat trugnesh na y4ili6te i mojesh da i kazvash 4e imash mn domashni ili new6ty ot sorta a i s mom4eto moje da se sre6tash taino okolo dasakaloto tfa samo mi xrumna![]()
..... preporu4vam ti da ne se doverqvash na priqteli 6totot vinagi predavat ot sobstfen opit znam .. po dobre s nqkoi e takuf 4ovek ot saita ako iskash d a si izleesh dshata tyk nqma koi na koi da kaje :P :P :P
yspeX4e mila
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
Малко ти е! Голяма била - на 15 години всяка дрисла си мисли, че е много голяма и много самостоятелна. Защото като й увиснеш на врата - "мамо, бременна съм!", тогава сигурно пак ще си много голяма и зряла, а? А тука, всичките тия пачи, дето ти разправят колко трябва да си самостоятелна и така нататък да вземат да се замислят от кого взимат пари сутрин като тръгват за училище и после да говорят, че са много самостоятелни....![]()
![]()
![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
Майка ти не може да подаде жалба срещу него защото ти си на 15, а за да можеш да имаш връзка с пълнолетен трябва да имаш поне 14. Т.е. ти и той може да имате връзка без никакъв проблем.
А иначе майка ти може и да е права. Все пак помисли. Тя не ти мисли злото. Според мен на 15 си малка за да правиш секс.
Само това за жалбата ме опасява, че приятелят ти може да пострада.
Ако бях на твое място изобщо нямаше да и обръщам внимание на думите
Права си не я познаваме,затова можем да ти кажем само,че за сега ще я слушаш-ще помагаш вкъщи даже и да не ти каже да направиш нещо гледай да й помогнеш .. Няма да ти паднат ръцете все пак.. А това за секса просто остави да мине там няколко дена и си поговорете - обясни й че тя просто няма как да ти забрани това.. Ти си била готова искала си го и готово.. Дай сега да ти следи всяка стъпка докато станеш на 18 и винаги да ти се кара,наказва и така нататъка .. Обясни й всичко и можеш сао да очакваш разбиране
Напротив много малолетна си е. Според законите на НРБ "Народна република България" лице ненавършило 16 години е МАЛОЛЕТНО и подлежи изцяло на родителски контрол.Първоначално написано от slun4ice
Относно по темата когато бях 9-ти клас мисля, че ти сега си 9-ти имах приятелка 8-ми правихме го точно един път и баща и понеже е гаден "УШЕВ" ме търсеше да ме трепе ама това е тази д-ва всичко ще се оправи повярвай ми просто се крийте повече известно време и се пази най-вече от приятели. След време и кажи, че въпреки това, което тя ти е казвала ти си продължила да си с него и гаранция ти давам, че ще гледа като мисирка. УСПЕХ от мен
+1Първоначално написано от Seizure of Power
![]()
Живей, докато не е излязло на мода да се мре!
Първоначално написано от Bixel
![]()
мн умно бе
Усмихвай се повече, че за една хубава усмивка ти са необходими 17 мускула, докато за едно качетвено цупене трябват 49!
Най-Много да отнесе шамарите !Първоначално написано от elitssa_
Живей, докато не е излязло на мода да се мре!
Подкрепям напълно.Първоначално написано от darla_f
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Оф, много тъпа реакция на майка ти. Та тя нали също е била едно време на 15, все едно не е правила такива неща...![]()
А така като ти е забранила дори става още по-сладко да се чукате сигурно.![]()
Това, което мога да те посъвсетвам е да послушаш сърцето си. И в никакъв случай да не й се навиваш на глупостите да съдите момчето. Ако е с твое съгласие нищо не може да му направи майка ти. Отстоявай твърдо желанията и чувствата си!
Не мисля, че може да го осъди също, обаче ти се стягай малко и се защити. "Да, маме, не, маме" не става, на 15 години не си малка, стягай се и се застъпи за себе си.
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Hmmm sorry 4e go kazvam ama ako maika ti iska da izgubi deteto si okey da produljava v sushtiq duh no edin den sha si bie glavata 4e ti e pre4inila tolkova bolka bez da razbira kakva glupa4ka e i samo nz dali tvoi mn dobur fr e kazal na maika ti ???? pogovori s maika ti zashtoto sym sig 4e i tq ne e svetavoda nenapita
Ми честно да ти кажа майка ти е права. Кво като си на 15, да не би да си много голяма ? Много точно ти е казала, че щом си голяма за секс можеш да се оправяш и с домакинството. Страховете й се крепят на това, че приятелят ти е на 19. Всички майки по един или друг начин се опитват да предпазят децата си. След като вижда, че е по-голям и се страхува, да не те използва само заради секса. Опитай се да поговориш с нея, но по-спокойно. Обесни и, че приятелят ти не е такъв, че няма да те нарани и т.н. Нека и той по някакъв начин се опита да й докаже, че няма да те използваА колкото до това, което каза "те и на 12 вече го правят, аз съм на 15" прозвуча сякаш си се почувствала закъсняла
![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
И моята реагира точно по този начин, като разбра, а бях на 17 годиниНа всичкото отгоре след цялата тирада, която измърмори й казах,че той не ми е бил първия,а е имало преди него друг
Не се притеснявай, всичко отминава с времето.
Smile!?