Цитирай Първоначално написано от mini_brutal_barbie
Майка ми разбра че съм спала с приятеля ми и сега иска да го оставя защото съм на 15 била съм дете нямало да тръгвам по тоя път......само Bика по мене каза че ако не го оставя ще подаде оплакване в полицията защото той е на 19 и е пълнолетееен какво да правя сега,като му казах на него той щеше да полудее..сега майка ми ме е хванала да готвя чистя иии всичкооооо щ0м съм била голяма да правя секс могла съм и да върша домакинска работа!!! Пфф и то и г0 е казал човек който ми се води мн добър приятеел кажете какво да правя как да я убедя че не съм дете в днешно време и на по 12 го правят ама на мене ми беше на 15 и то 3 пъти лелелелеле ще полудеяяяяяяяяя
1.Не й давай ЕВАЛА и си върши задълженията (а и е нормално да помагаш на майка си на тази възраст)
2.Обясни й как стоят нещата между вас ...
3.Как така най-добрият ти приятел е приятел на майка ти (или поне аз това разбрах от написаното от теб...)
4.Майка ти не може да подаде жалба без твоите лични показания!!!!!!!!!!!!!Вярно е,че си непълнолетна,но имаш право на мнение и дори майка ти да подаде жалба ти можеш да я успориш и да кажеш,че станалото между вас е било по взаимно съгласие!!!
5.Froz вземи се образовай!!!!!!!!Малолетните са до 14 годишна възраст,а непълнолетните са от 14 до 18 годишна възраст!!!! (след 18 год. естествено са пълнолетни)!!!Не знам кога точно си бил МАЛОЛЕТЕН,но явно е било преди доста години (съдейки по коментара ти...)

Айде успех и не взимай нещата толкова навътре