- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Извинявай .., но ще спреш ли да страдаш за секунда..
Здравейте! Имам един проблем, който не мога да разреша от много отдавана. Надявам се да успеете да ми помогнете и да ми дадете правилно решение.
та.. с приятеля ми бяхме заедно година и два месеца, когато просто един ден всичко се срути и двамата решихме, че трябва да се разделим.. тежка раздяла. два месеца не се виждахме уж, за да се забравим, но той постоянно ми звънеше по телефона и това ми даваше някакви надежни.. та и един ден не издържах и излязохме. всичко беше добре, реших ,че е размислил и иска ,да бъдем отново заедно ,зашото ме целуна и искаше от мен и други неща.. но така до другия ден ,в който аз заминах на почивка ..след това той ми казала,че било грешка и т.н. като от сапунен сериал.. както и да е и това се преодоля, но един ден реших да ми задам въпрос искали да сме заедно или не ,зашото в такова състояние нито аз съм добре нито той.. та отговора естествено след известно време мислене беше ,аа незнам ,но по-скоро не не искам да те наранявам повече, аз съм се променил и не искам да се събираме, защото догодина раздялата ше е два пъти по-трудна ( 12 клас сме )и така ... една вечер , в която той си признава, че продълважа да има чувства, че хем иска хем не е сигурен в себе си ... и иска от мене само приятелство .. приятелство, но надеждата умира последна...вече две седмици аз съм само ''приятелка'' до снощи , когато той отново се изкуши и извенъж почна да ме прегръща и целува, но всичко беше толкова различно.. та.. още повече ме обърка. и незнам какво да правя. каза ми да бъда щастлива с някой друг, защото той не можел да ми даде това , от което имам нужда..., но аз искам само него и той го знае, но просто неиска да го приеме и казва, че няма да се върне и ще съжелява за постъпките си .. какво да правя да се откажа ли от него , да се опитам да спра да мисля за него или просто да продължавам да се боря, все пак ако има наистина малко жар ще дойде времето , в което може да я запалим на пожар... ?![]()
Сбъдване!!! А колко се бяха сънували! Те се срещнаха! Те…
Spored men tozi 4ovek ve4e ne te zaslujava!Toi ne znae kakvo iska ot teb dali da badetete zaedno ili ne!Ako iska6 mu dai posleden 6ans i si pogovorete kakvo stava mejdu vas i kakvo 6te pravite ot tuk natatak!Ako kaje Ne zna4i Ne kolkoto i da te boli!Tova e spored men!!
P.S Ot napisanoto sevijda 4e i dvamata se obi4ate!!![]()
Според мен той иска приятелство с екстри. Не му се занимава с връзка, ама иска да се натискате и целувате и тн. Поне е достатъчно умен да не ти го казва пряко ами просто от време на време те подхваща... :P Зарежи го, освен ако не се съгласи на връзка. Постави му така въпроса: "Реши какво искаш и тогава ме търси" Ще ти е трудно в началото, ама ще е 100 пъти по добре да знаеш дали сте приятели или нещо повече. \/ \
/ \
/
Бъдете си заедно и много много диви и щастливи и не му мислете толкова! :grin:
Сложна е работата между вас.Той сега е видял малко свобода и хич не му се връща пак на старата песен.Наистина мисля,че ще е трудно между вас пак да потръгне.Според мен вече и двамата малко или много сте се променили и честно казано не вярвам да се получи,дори и да се съберете ще е за кратко и сами ще осъзнаете(най-вече ти),че вече нещатата не са същите.
tova mnenie me razbi !! momi4eto i obesnqva kak biv6iqt i q balamolsva praviq q na maimuna kato si igrae s 4yvstavata i a ti q savetvash da bude s nego 6taslivam .. Hahh Moq savet e da go ignorirash za6toto sega spored men iskam priqtelsvo i malko pove4e (sex) Ako si razkrila lo6oto momi4e v legloto s nego si do tam !! ve4no 6te iska sammo tova ot teb za6toto mu e haresalo a su6toto vreme mu e pisnalo ot vruzi sre6ti otgovornostii .. !!Първоначално написано от sladka_______
Нарани ме! Знаеш го нали ?!Плаках! Ще плачеш и ти !Виках! нЕ отговори нали?!Молих! Ще молиш и ти !Исках! Но нямах нали ?!Лъгах! Но лъга и ти!Страдах! Знаеш нали ?Обичах!! Ще Обичаш и ТИ !!!! ;((fubar)
Нов бардак със стари курви не става,
потърси нещо ново...
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Просто не те заслужаваНе си струва да играеш на игричките му...
I still get lost in your eyes
And it seems like I can't live a day without you
Closing my eyes till you chase my thoughts away
To a place where I am blinded by the light but it's not right
Сбъдване!!! А колко се бяха сънували! Те се срещнаха! Те…