Не съм аз човека, който може да ви убеди в правилното, но все пак имам ужасно много отрицателни емоции и по някакъв начин трябва да ги изгубя.. примерно тук.. ще се опитам да отклоня мислите си от проблем като поразсъждавам мъничко..

Искам да насоча темата си към това как момичетата постоянно се оплакват от момчетата и обратното.. може би се подразних от една друга тема, колкото и добре написана да е била.. просто исках да напиша и понякакъв начин да покажа, че именно хората се различават, а не половете..

Момичетата се оплакват, че момчетата искали само секс, че не се интересували от нищо друго.. и дори и да търсят сериозна връзка - сексът е главната им цел.. този "знаменател" е до такава степен приет и сметнат за правилен, че представата на човечеството за един мъж или.. момче е, че той/то търси едно и също нещо, по всевъзможни начини. Постоянно наблюдавам момичета пускащи теми тук, оплакващи се от момчетата, отчайвайки се от всичко заради своето лично мнение - не трябва да е така.. ако сметнем всички за "розови" - такива и ще са.. защо трябва да се тормозите от това какъв боклук сте зарязали, след като можете да тръпнете в очакване от това на какъв сладур ще попаднете. Другото, което исках да спомена е за изневерите.. незнам но имам чувството, че когато слушам някое отчаяно момиче и след това някое също така отчаено момче.. имам чувството, че слушам двама конкуренти опитващи се да убедят себе си и другите в това, което са преживели, без дори и да осъзнават, че грешат, и че се случва на всеки.. казвам конкуренти, защото всеки говори лошо за противоположния пол - съответно момчето за момичето и обратно. Има милиарди хора по света, които са преминавали през милиони премеждия през съществуването си - и точно по този начин са изградили мнение и принципи - всеки човек е уникален сам по себе си.. дори и да се опитва да прилича на някого - той пак си остава уникален. Ако говорим за момчетата - ще започнем с това, че не всички са такива каквито ги смятат момичетата - има и такива, които наистина искат да срещнат, някоя.. която да си обичат.. към която да се превържат, но естествено има и момчета, които не зачитат другите.. пълни егоисти.. лично аз съм виждал момчета, които приемат жените за нещо нисше.. или по-точно - за тях - момичетата са само за секс и техните чувства не са от значение, но всичко опира до това как мислите.. естествено някое момиче ще се обиди от това и ще каже "аа.. ние момичетата.." - това, че ти си такава не означава, че си като другите или, че другите са като теб. Таа.. главната идея на всичко написано досега е, че както момчетата могат да нараняват момичетата - така и момичетата могат да нараняват момчетата.. не трябва да се затваряме в себе си със някое изкривено мнение за света, а трябва да продължаваме напред и да се изграждаме като характер.. знам, че има "пичове", които си мислят, че като си изкарат книжката и си купят кола и живота им е уреден.. знам, че има и "мацки", които си мислят само как да си намерят батко с парички.. но знам, и че някъде там има момчета и момичета, които искат да бъдат обичани.. да дадът всичко за една връзка и да направят така, че да са щастливи не само те а и половинката им..

Извинявам се ако на някои места си противореча или нещо подобно, но просто напираха тези неща у мен и исках да ги изразя по подобен начин..

п.п. има още мнооого неща за разсъждаване, но прсто в този момент не се сещам.. може би след някой друг коментар ще започнат да се "запълват празнините"..