.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Много точно казано!
    Не се впечатлявай на тези хора,те ще си продължат,явно им прави кеф,а бе изобщо нека бъдем малко егоисти ,нека си правим кефа,как те си го правят?

Всичко си опира до характера.
    Виждала съм много чувствителни момчета,някои момичета се заблуждават защото до преди малко са късали с тях.
    Има пък и момичета които мислят само за секс...
    До човека си е.
    :P
    ROCK
    ON!

Цитирай Първоначално написано от Bubbly
    Замисляли сме се и го знаем отдавна.
    +1
    Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!

Повече от фен
    Град
    София
    Мислиш се за оригинален ? Айде и аз да сложа зелено или там каквото и да е било ( най-добре ще е розово ) и после да напиша какво разсъждавам ? Ама няма да стане , не за друго , а тука просто ако го напиша това което мисля , половината от посетителите на форума няма да го разберат ... НЕ защото са прости , а защото не са израснали ... тези глупости които пишеш , са толкова дъфкани и още ще бъдат дъфкани , но винаги ще има пари , винаги ще има убийства , винаги ще има изневяра ... НЕ го ли разбираш ? И за какво подяволите си казал в 15 изречения като аз мога това да го събера в 1 ?

Колкото до това колко от тези мнения са искрени - АЗ влизам във ФОРУМА да ви ПЛЮЯ , вие да се нервирате и след това да излезнете на вън !

Голям фен Аватара на suitable
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от cHooOpiHka___
    Цитирай Първоначално написано от Bubbly
    Замисляли сме се и го знаем отдавна.
    +1
    И какво правите по въпроса като знаете всичко ?

Голям фен Аватара на suitable
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от class
    Мислиш се за оригинален ? Айде и аз да сложа зелено или там каквото и да е било ( най-добре ще е розово ) и после да напиша какво разсъждавам ? Ама няма да стане , не за друго , а тука просто ако го напиша това което мисля , половината от посетителите на форума няма да го разберат ... НЕ защото са прости , а защото не са израснали ... тези глупости които пишеш , са толкова дъфкани и още ще бъдат дъфкани , но винаги ще има пари , винаги ще има убийства , винаги ще има изневяра ... НЕ го ли разбираш ? И за какво подяволите си казал в 15 изречения като аз мога това да го събера в 1 ?

Колкото до това колко от тези мнения са искрени - АЗ влизам във ФОРУМА да ви ПЛЮЯ , вие да се нервирате и след това да излезнете на вън !
    Мисля се за оригинален ? - не.. просто искам да водя една смислена тема с някого.. не да седя и да се чудя къде да отида да се напия или кого да пребия.. за предпочитане е нали ? Няма никакво значение с какъв цвят пише човек.. щом ми харесва зеленото - търпиш или не четеш.. ако реша да сложа червено - ще сложа. Какво можеш ? - не ме е грижа.. просто спри да се сравняваш и съчетай позитивното с негативното, до такава степен, че да се намалят отрицателните емоции.. виждам, че си надразнен от това, което пиша и все пак уважавам мнеието ти.. това, че си преживял много и си зрял - не те прави ПРАВ..

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Здравей.
    Разсъжденията ти са доста хубави и верни, поздравявам те, че си достигнал до тези изводи и, че си си направил труда да ги споделиш с нас.
    Аз много се дразня от общите знаменатели, от това да категоризираш даден човек/независимо от пола/ без въобще да го познаваш, на база чуждото/общоприетото/ мнение...
    Няма смисъл от това, постоянно да анализираме околните или да ги упрекваме, само защото наще цели не съвпадат с техните.Няма как да стане, а и не го считам за необходимо.Важно е самите ние да сме наясно с това, какво искаме да постигнем.
    Има много наранени хора по света, изоставени, измамени, унижени, използвани, но това не означава, че всеки един наш опит за създаване на връзка ще бъде обречен на неуспех.
    Всъщност ние винаги обвиняваме другите за причинената болка, а не си даваме сметка, че именно тя е последицата от нашия избор.Трябва да сме внимателни и на моменти дори пестеливи откъм емоции, трябва да се научим да поемаме отговорността и да си вадим поука за сведем горчивината до минимум!
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Повече от фен Аватара на TheLittleAngel
    Цитирай Първоначално написано от suitable
    Цитирай Първоначално написано от class

Мисля се за оригинален ? - не.. просто искам да водя една смислена тема с някого.. не да седя и да се чудя къде да отида да се напия или кого да пребия.. за предпочитане е нали ? Няма никакво значение с какъв цвят пише човек.. щом ми харесва зеленото - търпиш или не четеш.. ако реша да сложа червено - ще сложа. Какво можеш ? - не ме е грижа.. просто спри да се сравняваш и съчетай позитивното с негативното, до такава степен, че да се намалят отрицателните емоции.. виждам, че си надразнен от това, което пиша и все пак уважавам мнеието ти.. това, че си преживял много и си зрял - не те прави ПРАВ..
    Съгласна съм с това, последното, което каза. Това, че се стремиш да уважаваш мнението на околните, дори и да не ти харесва е добро качество. Аз също се стремя към това. Понякога просто не се получава, но... поне се опитвам, нали?!
    Към автора на първия цитиран коментар: Защо смяташ, че форумниците няма да разберат разсъженията ти? Смяташ, че никой не едостатъчно зрял, за да ги проумее ли? Смяташ, че никой не си е изпатил толкова, колкото теб? Ако това е така, значи много грешиш! Има и хора, които без да са си изпатили в живота, са много мъдри и зрели за възрастта си. Това, което авторът на темата пише не са глупости. Вярно, всичко е до болка обсъждано, но никой не прави опити да се промени, да бъде по-човечен, по-добър. Винаги ще има пари и власт, за която някои да ламтят. Винаги ще има убийства и изневери, но винаги могат да станат по-малко от сега, нали?
    Това ли целиш като влизаш във форума? Да плюеш хората, да ги нервираш, да си изливаш натрупания гняв върху тях? Много безмислена цел имаш. Дано не е такава и за напред. Не си мисли, че се опитвам да те дразня. Не е това, което искам. Не си мисли, че съм ядосана, защото не съм. Просто се замисли, не е ли по-добре, да се опитваш да промениш нещата поне малко?
    Като бебче да ме гушнеш,
    с ръце силни да ме обгърнеш,
    с погледа си нежен да ме стоплиш
    и след това, бавно да си тръгнеш...

Град
    Cofia
    доста безсмислена тема. Ако мислиш, че нещо ще постигнеш с тая тема мн се лъжеш... даже ми звучи се 1 искаш да се направиш на "различен" за да привлечеш внимание... Нещата които говориш г/д са верни, но с нея нищо няма да промениш. няма да промениш мисленето на момичетата/момчетата. няма да промениш възприемането на 2та пола 1 към др. Винаги ще има курви и винаги ще има плейбойчета... и те винаги ще са на мода... защото има достатъчно тъпи хора... таа според мен по-добре си дръж чувствата/мненията в теб и си знай какво виждаш около теб и какво искаш и търсиш : )

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от ndle
    доста безсмислена тема. Ако мислиш, че нещо ще постигнеш с тая тема мн се лъжеш... даже ми звучи се 1 искаш да се направиш на "различен" за да привлечеш внимание... Нещата които говориш г/д са верни, но с нея нищо няма да промениш. няма да промениш мисленето на момичетата/момчетата. няма да промениш възприемането на 2та пола 1 към др. Винаги ще има курви и винаги ще има плейбойчета... и те винаги ще са на мода... защото има достатъчно тъпи хора... таа според мен по-добре си дръж чувствата/мненията в теб и си знай какво виждаш около теб и какво искаш и търсиш : )

Толкова ли трудно е, дори хипотетично да приемем факта, че е различен от масата?Не разбирам защо винаги, когато някой си направи труда да напише нещо смислено и да сподели, своите си виждания, веднага бива оплют...
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    Cofia
    не случайно написах
    "таа според мен по-добре си дръж чувствата/мненията в теб и си знай какво виждаш около теб и какво искаш и търсиш : )"

тфа са толкова общи неща, от които няма никъф смисъл...няма нищо да се промени и по-добре да го знаете ; )

Цитирай Първоначално написано от ndle
    не случайно написах
    "таа според мен по-добре си дръж чувствата/мненията в теб и си знай какво виждаш около теб и какво искаш и търсиш : )"

тфа са толкова общи неща, от които няма никъф смисъл...няма нищо да се промени и по-добре да го знаете ; )
    Напротив всичко може да се промени, макар и съвсем малко. Стига само да има хора, които да искат и да се опитват да променят нещата. Жалко само, че повечето са до такава степен закостенели, че в нищо по-различно не можеш да ги убедиш. Смятат, че е по-добре да си живеят жалкия животец, тъпчейки на едно място, вместо да вървят напред.
    Като бебче да ме гушнеш,

Град
    Cofia
    Права си с желание и упоритост всичко може... но тук вече става въпрос и за народопсихология и тн тн а и едвали с 1 тема във форум ще се постигне нещо

Една тема във форум няма как да промени нищо. По-скоро би била нещо като призив към по-младите хора. А това колко от тях ще се замислят е друг въпрос.
    Като бебче да ме гушнеш,

Град
    Стара Загора
    Мойте поздравления за темата. Само ми е чудно как така повечето в тоя сайт го знаят това, а никой нищо не прави... У реалния свят има една мода- Секи да наранява колкото може повече другия. Това от известна степен е и от българския ни мандалитет. Момичета които да се отдават изцяло на чуствата си и да държат на тях много малко има,както и момчета естествено.Какво можем да направим? Стоим и чакаме да отмине тая мода и да дойде другата
    Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си