- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Въпроси някакви.. :oops:
Здрасти.Искам да попитам нещо. Няколко неща де.Не намерих по-подходящ раздел,защото смятам,че в Козметика и диети хората не са особено компетентни..
ТА искам да питам къде се намира това.. ''Тангра''.. Някакво място,на Солунска до колкото разбрах,вътре някакъв ''Ицо Коня''продавал значки,тениски и т.н неща.
И искам да попитам какво означава ''носене на безопасни игли заради пънка'' Благодаря ви.
Ще питам още някои неща след около час![]()
Тангра не ти трябва да знаеш къде е, поне според мен. Иглите и пънка...е нещо като прахослукачката или аспирина в клитора
тел: 9814081
Тва е до нас някъде... успоредна е на Солунска, ама по никъв начин не мога да ти обясня как се стига до там. Най-много да те заблудя.
А Ицо Коня е абсолютно сбъркан, голям образ.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Има търсачка. Не веднъж е казвано къде е и как се стига до там.
Амаа..Витошка към Лъвов мост,или към НДК![]()
![]()
мерси иначе..А за втория въпрос бихте ли ми обяснили?
Преди 30 години музикантите са си рязали тениските на пар4ета и после са ги скрепяли с безопасни игли..пръв го е направил Richard Hell,след това Sex Pistols,после и други и заедно с розовия леопард,са станали символи4ни за пънка..оттам идва и това,което ти писа.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Амии да,защото избягам да се влача в района на НДК,ЦГ.Първоначално написано от exploitedteen
Благодаря,RAWRRR.![]()