- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Един ден се събуждам...
Имате хубав живот,много приятели,всичко ви е ОК както всеки нормален човек.Изведнъж един човек ви казва... "Събуди се" ,и вие се събуждате и всичко е черно-мрачен свят,бедна къща,никакви приятели,други родители,друго семейство....Какво ще направите?
п.с-идеята я взех от форума Прес
ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ
Тhisavros.. <3
Бих се зарадвала на промяната и бих извлякла всичко хубаво от нея.![]()
обичам черното
мрачния свят и лошото време![]()
Ще си помисля :
"WTF !? Бах му майката кво съм правил снощи?!?!"
Първоначално написано от AnincetoSexy
И аз и аз =D>Първоначално написано от Lunatic-
![]()
![]()
![]()
Toda mi vida habia sonado alguien como tu....
Тъй ТъйПървоначално написано от XceSS
![]()
Ще се гръмна.
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
"Neo, you're the chosen"![]()
Обръщам се на другата страна и заспивам пак с надеждата да се събудя в моя си свят![]()
Първоначално написано от slun4ice
Аз така сънувах един много, много хубав сън и исках пак да заспа и да си го продължа.. но увиТолкова беше истински, даже го помня целия! И ми трябваха няколко секунди да се осъзная къде съм
![]()
Четейки втората част от постта ти /негативното/, си представих Silent Hill, наскоро го гледах и правя асоциация с него.
И така, може ли нямам да имам сили да живея в подобен свят и всъщтност ще има ли за какво да се живее, сам сама, в един ужасен мрачен и неприветлив свят, без усминки, без смях, без щастие....![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
В един такъв нов свят би могла да изградиш едно ново себе си същоПървоначално написано от ЦвЕтИт0
![]()
Ще си продам бъбрека и далака и пак ще забогатея.
ХАХАХАХАПървоначално написано от w0sh
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
Ще го приема за едно ново начало и ще изградя всичко на ново, но не казвам, че ще е лесно.
Mhm.. и на мен малко Матрицата ми звучи... Абе, едва ли ще ми се случи, така че няма к'во да затормозявам машинката...Първоначално написано от Lunatic-
Аааа тц, аз от едно "събуди се" не се събуждам, трябва някой да ме рита в бъбреците полувин час за да стана
The Spark
Ще заспя пак с надеждата да сънувам. И така 100 години - като спящата красавица. Лелеее ... и аз какви хубави сънища съм имала и не съм искала да се будяяАма ....
![]()
Memento moriendum esse!
Ще се скрия в някой гардероб или под някое легло.. ама най-добре в някой чист казан и ще се укривам цял живот от духове, призраци, талъсъми, вещици и Легиона (вчера гледах един филм http://zamunda.net/details.php?id=108348 )Обаче да ви кажа честно най-накрая ще се укаже че съм безсмъртна и трябва да се крия цяла вечност
![]()
Ще стана и ще се опитам да намеря начин да си се върна в моя си живот.
Ще оправя нещата.
[size=7][b][u]fosse cos
Ще правя атентати.
http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]
ъу
аь ус ефь пьтнсше
от 2 год живея в този свят, и все още се усмихвам. Когато живота ти стане гаден, научаваш се да живееш в него и свикваш и не всичко ти изглежда гадно![]()
![]()
Ще стана емо![]()