Вече ми умръзна!Имам си приятел,с който много се обичаме.Майка ми знае за него и го приема добре.Най-много й харесва това,че той е от друг град и не можем да се виждаме често.Но това е друг въпрос.Сега съм при баба и дядо,а майка ми е в София.На ден си говорим по няколко пъти.Вечер си пишем в скайп или си говорим.И ето тук идва проблема.Преди 2 вечери майка ми ми звънеше,но аз не й вдигнах,защото говорех с приятеля си.Бях я предупредила и тя нямаше нищо против.Но ми се ядоса и ми се разсърди въпреки това.Защото било според нея неуважение,че не съм й дигнала.А ние се бяхме разбрали,че докато си говорим по скайп с някой друг ще си пишем.Но тя се ядоса и трябваше да й се извинявам 1000 пъти,за да приеме.Вчера ми каза да й се обадя по джиесема,но аз днес забравих и тя ми звънна.Извиних й се и тя прие.След това си говорехме в скайп и тя беше весела.Но й звънна някаква приятелка и тя ми затвори,за да й вдигне и след това да яде.Аз нищо не казах.Но по едно време започнах да си говоря с приятеля си и тя ми звънна.Аз й писах,че сега говоря с него.Тя се ядоса,че й отказвам да говоря с него за 2ри път(което всъщност не е вярно,защото аз му затварях понякога,за да говоря с нея,но не й казвах).Било неуважение спрямо нея,когато съм й била написала,че говоря с него.Каза да не я търся никога повече и да си остана при баба и дядо или да ходя при баща си...Или дори при гаджето ми,не не и да се връщам при нея.Ядоса ме страшно много,но аз нищо не й казах.Вече се уморих дори да й се сърдя.На 14 съм.Все ще се заяде за нещо.В един момент е супер весела,на другия е ужасно ядосана и то без да даде конкретна причина.Винаги аз трябва да я открия.Не знам какво да правя вече.Казват ми да не ми пука,но аз съм човек на който му пука от много неща...