.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Hybrid View

Ех,че съм банална..

Ами ново хлапе съм тук и много ми харесват съветите които давате,затова ще се престраша и ще ви помоля за съветче.Ми значи исках да си права някакви кичури.Косата ми е на цвят шоколадово кафява (както казва фризьоркаата ми)
    Досега не съм третирала косата си с нищо друго освен с пресата.Видях в някои теми,че русите кичури вече са демоде (ако ги направим отгоре ) .Едни приятелки ми бяха предложили преди време някакви подобни кичури като на Ванеса Хюджънс.Тя нали има някакви медни и то по краищата.
    Та ми е интересно въобще дали ще ми отиват някакви кичури или да си стоя с моя си цвят?

Град
    иИ аСс ниИнаАамМм
    Според мен, ще ти отиват червени кичури, нооо незнам. Защо не попиташ фризьорката си?...

ВсИчКо ХуБаВо На ТоЗи СвЯт СвЪрШи За МеН. За ТоВа Ти КаЗвАм "Да Го ДуХаШ" и "ПрИяТеН дЕн"!!!

Момиченцее съмм..

По-добре си стой с твоя си цвят, не си увреждай косата.
    "Човек не обича истински, ако не обича вечно."
    Еврипид

Popitai friziorkata si ili dai pic za da precenim po-dobre!!! :P

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Нищо по-хубаво няма от естественият цвят, казваше баба, но аз не и вярвах, и сега след като 2 години вече се боядисвам, искам да си го върна, но няма как в момента! Затова по-добре си остани с естественият, пък и наистина кичурите са демоде
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Град
    Ha MopeTo (sun)
    и според мен кичурите са демоде,въпреки че сестра ми е така боядисана.аз също съм си с естествения цвят.
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Недей си вкарва автогол ...Защо след като знаеш ,че са демоде ще се лепаш ? Пък и косата ти вярвам е с много хубав цвят Недей и причинява още зло

Град
    Някъде там...
    Не си прави кичури само ше си увредиш косата и заприличаш на циганка

Кичурите са грозни.

Дамз..наистина са грозни някои,но нали си направих ново профилче та да ме скивкате. Иначе разбрах,че има някакви спрейове за цвят.Какво ще ми кажете за тях.А и от къде мога да си взема примерно за един два кичура?

Град
    In the middle of Nowhere
    Такъв спрей можеш да си вземеш от най-близката парфюмерия и не струват повече от 5 лева,а с едно шише косата ще си боядисаш...
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Цитирай Първоначално написано от nefchi_bs
    Такъв спрей можеш да си вземеш от най-близката парфюмерия и не струват повече от 5 лева,а с едно шише косата ще си боядисаш...
    10х А иначе се продават в сякакви цветове,нали?

Da ima nai-razli4ni cvetove-sini,zeleni i t.n.

Град
    На края на дъгата :)
    значи аз бях на руси-НЕ СТАВАТ ЗА НИЩО,бях и на червени-ОЩЕ ПО ГОЛЯМА ГРЕШКА измиха се и станаха раждиви ,за тва сега съм на спрей-кеф ти син,кеф ти лилав,кеф ти червен...,и когато ти омръзне само отиваш и се измиваш..
    Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!

"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!

s takyv cvqt na kosata nikoga ne bih si napravila ki4uri

Цитирай Първоначално написано от BeCuTy93
    s takyv cvqt na kosata nikoga ne bih si napravila ki4uri
    хм...защо не?

И аз ще те посъветвам същото,eствествения цвят си е най-хубав остави си го,аз за две години си развалих цвета и сега съжалявам.

Лилави ще ти отиват самоче внимавай щото ако е с няква гадна боя след време стават 1-во червени и после оранжеви-поне при мен стана така
    Every Time You Masturbate,God Kills an Emo Kid,So Please,Keep Touching YouSelves =]

kaza 4e iska6 syvet NE SI RAZVALQI KOSATA O6TE OT SEGA posle 6te sajalqva6 po dobre si napravi dr pri4eska ot kolkoto da q sasipva6 taka kado nadmine6 triiset 4etirset ako 6te6 q boqdisai cqlata zelena ama togava ve4e samata kosa 6te e izto6tena a ina4e o6te nz na kolko si ama na okolo 20 i malko kosata ti 6te e kato na stara babi4ka

Само ще ти кажа,че ако искаш кичури със спрей по-добре си ги направи с водни боички може и по-добре да се получи..

Град
    София

Re: Ех,че съм банална..

Откровено казано кичурите вече наистина са демоде. Преди години бях на руси, косата ми е маалко по-светла от твоята.Според мен никак не е удачно да си правиш червени, тъй като те автоматично изключват от гардероба ти дрехи в оранжево или розово , а предполагам, че това няма да ти хареса особено. Можеш да помислиш за някои в края, но малко по-светли от твоя цвят. Ако ти се иска някаква промяна в косата можеш да заложиш на нещо друго, кичурите съвсем не са единствената опция за разнообразяване. Успех.

Ам firegirlll Какво предлагаш че мога да направя с косата си,защото повярвай искам нещо съвсем ново,което да шашне тия от моч клас и да ме харесат

Косата ти е много тъмна,веждите ти са големи и тъмни,с кичури какъвто и да било цвят(особено руси)ще станеш едно циганче.Много е пошло на черна коса да има кичури.Ако искаш нещо модерно и ефектно,можеш да си направиш косата в шоколадово кафяво-много модерен и красив цвят+в една тема беше попитала дали да си оскубешш веждите-мое лично мнение е,че по-тънки ще изглеждаш по-нежно и женствено.Пък и веждите променят значително вида на лицето.

Значи..Мелоса....Ами да...Косата ми не е черна - тя е точно шоколадово кафяво,но на снимките е излезнала така косичката ми.Иначе за веждите,утре днес съм на козметик и ще я накрам да ми направи веждите по-тънки

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си