.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Объркан съм :( Кажете си мнението

Значи преди 2 дена оставих приятелката си Но немога да живея без нея.Ето как стана всичко тя искаше да взимаме решения заедно и аз и се обадих и я попитах дали мога да изляза с едно момиче просто ей така( знам че съм най-големия глупак) и тя ми се развика нали и на другия ден не се държа много добре с мен и мен ми се беше насабрало доста и от преди 1 седмица дето се държете лошо с мен каза ми мамицата ми преди 1 седмица подмина ме на плажа и това докато ходим. Сега я помолих за 2-ри шанс но немога да чакам тя иска да не я търся до петък аз се нуждая спешно да говоря с нея ;( искам да и кажа какво ми е според вас ще се върне ли при мен . Аз не мога без нея ;( тя е всичко за мееен Моля ви кажете ми какво да направяяяя

Фен Аватара на mel4ety
    Град
    sf
    ти пък как можеш да се обаждаш на гаджето си да я питаш такива неща чудно защо точно до петък да не я търсиш...нищо чудно да е намерила друг...просто говори с нея кажи й как се чувстваш и решете проблема ЗАЕДНО

ako e nqmalo pri4ina da se darji taka na plaja, mislq 4e e golqm idiot tazi tvoq priqtelka. pomisli si dobre ako se darji 4esto taka gadno s teb...iska6 li da si 4ovek koito ne te yvajava?
    ot dryga strana i az samata sam se darjala gadni4ko s 4ovek na kogoto naistina mnogo darja i kogoto mnogo obi4ax. ako iska6 da govori6 s neq prosto i go kaji, kaji i 4e e spe6no i t.n.

A ti kak moje da q pita6 za takiva ne6ta dali moje da izleze6 s edno momi4e!Mnogo qsno 4e 6te ti se razvika i na drugiq den kakvo o4akva6 da ti se hvarli na vrata ti li???Sas obajdane sigurno nqma da ti vdigne telefona 6tom ti e kazala da neq tarsi6!Nameri na4in da q nameri6,dori i da otide6 do tqh i govorete seriozno i re6ete problema ZAEDNO KAKTO PREDI!!!
    P.S No po barzai a ne 4akai da doide petak!!!!

Фен Аватара на beautiful_f
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Cvetito53
    A ti kak moje da q pita6 za takiva ne6ta dali moje da izleze6 s edno momi4e!Mnogo qsno 4e 6te ti se razvika i na drugiq den kakvo o4akva6 da ti se hvarli na vrata ti li???Sas obajdane sigurno nqma da ti vdigne telefona 6tom ti e kazala da neq tarsi6!Nameri na4in da q nameri6,dori i da otide6 do tqh i govorete seriozno i re6ete problema ZAEDNO KAKTO PREDI!!!
    P.S No po barzai a ne 4akai da doide petak!!!!
    +1

Повече от фен Аватара на xxXroshawkaXxx
    Град
    wтоrата zвезdа w ляwо ii вsе напrаwо до sутrинtа...

Мился че тя е виновна...
    Трябвало е да ти даде малко свобода...
    Ако те обича и ти има доверие ще ти посволи да излезеш с момиче..."просто ей така"...
    Тва е моето мнение... =)))

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от LoLLyPoP*

Мился че тя е виновна...
    Трябвало е да ти даде малко свобода...
    Ако те обича и ти има доверие ще ти посволи да излезеш с момиче..."просто ей така"...
    Тва е моето мнение... =)))
    Даааааа,любовта трудно върви без доверие!Ето защо не говорете за любов,без да има доверие между двама ви...
    Vi faro un' oferta che non potete rif' utare

zna4i spored men i dvamata ste vinovni no 6tom e poiskala vreme razberi q ... i ako ti dade 2 6ans prosto ne pravi taq glupost da q pita6 dali moje6 da izleze6 s dr momi4e ako iska6 da izliza6 ei taka si s dr momi4eta sk1saite okon4atelno i si go pravi no 6tom 4uvstva6 4e ne moje6 bez neq b1di samo s neq... kak misli6 4e 6e reagira kato neina fr i kaje awe az videh gadjeto ti s dr macka..dori i tq da znae...t1po e ne misli6 li...?ama ti si zn nai-dobre ...iz4akai q ... ne q pritiskai i moje i da stane ne6to... ade uspeh...pi4..
    Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Историята ти е малко объркана.До колкото разбрах те е подминала плажа докато сте гаджета,напоследък се е държала лощо с теб и те е напсувала на майка и накрая ти искаш втори шанс от нея,нещо сякъш не се връзва

тя каза че си искала 2-та дена и имала право на лично пространство ;( Аз искам да говоря с нея ;( тя ми казва че ако я потърся до петък ще ме блокира от сякъде и ще ми каже НЕ за 2-рия шанс който искам.А аз немога без нея ;( искам да говоря с нея МОЛИХ Я МОЛИХ я питах я тежи ли ти че ти пиша тя ми вика ДА.вика ми че като не съм я оставял сум я отблъсквал просто незнам какво да правя

Ей я се стегни малко бе,къф мъж си ти,остави момичето,аман от такива геитаци,толко ли не мое да изчакаш,супер нахален си вече,пф

Izvinqvai ama ti kak iskash da reagira na fakta 4e iskash da izlezesh s druga.Ti kak bi le po4uvstval na neino mqsto?
    когато любовта си тръгва и да викаш няма да я спреш, но в себе си пази надежда от някой друг ще я крадеш

WOw!?! Като е искала да взимата заедно решения едва ли е ставало въпрос за тва ... което ти си напрайл като си и звъннал за да е питаш дали може да излезеш с някво др момиче ... но както и да е ... дай и малко време .... аа ако неискаш да е изпуснеш бягай бързо да и кажеш какво ти е... и дано прояви разбиране ... и ти даде втори шанс ... айде успех

Re: Объркан съм :( Кажете си мнението

Цитирай Първоначално написано от milaaan
    Значи преди 2 дена оставих приятелката си Но немога да живея без нея.Ето как стана всичко тя искаше да взимаме решения заедно и аз и се обадих и я попитах дали мога да изляза с едно момиче просто ей така( знам че съм най-големия глупак) и тя ми се развика нали и на другия ден не се държа много добре с мен и мен ми се беше насабрало доста и от преди 1 седмица дето се държете лошо с мен каза ми мамицата ми преди 1 седмица подмина ме на плажа и това докато ходим. Сега я помолих за 2-ри шанс но немога да чакам тя иска да не я търся до петък аз се нуждая спешно да говоря с нея ;( искам да и кажа какво ми е според вас ще се върне ли при мен . Аз не мога без нея ;( тя е всичко за мееен Моля ви кажете ми какво да направяяяя
    кажи сега не си ли мухльо? как може да искаш разрешение за да се видиш с някой?? тези неща се съобщават, не се пита за тях.. пък тя не може да ти забрани да се виждаш с когото и да е било.. може да се скарате, ама да ти забрани... + че както описваш че се опитва да се прави на важна, според мен няма имаш "втория си шанс" (за който е доста жалко да се молиш)

... и те така

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Цитирай Първоначално написано от mel4ety
    ти пък как можеш да се обаждаш на гаджето си да я питаш такива неща чудно защо точно до петък да не я търсиш...нищо чудно да е намерила друг...просто говори с нея кажи й как се чувстваш и решете проблема ЗАЕДНО

+1
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

VIJ POMISLI SI PARVO DALI NA TEB 6TE6E DA TI E PRIQTNO AKO TQ TI KAJE6E 4E ISKA DA IZLEZE SAS DR MOM4E I NAI VE4E SI POMISLI KAK SI I GO SAOB6TIL.DALI TOVA E BILO NAI PODHODQ6TOTO VREME I NA4IN.NO TOVA VE4E NQMA ZNA4ENIE.AZ BIH TE POSAVETVALA DA I DADE6 MALKO VREME.ZNAM 4E TI E TRUDNO NO PONQKOGA SI STRUVA DA IZ4AKA6.MOJE BI I TQ SAMATA E OBRKANA OT SKARVANETO VI.A AKO NAISTINA ISKA DA E SAS TEB TQ 6TE E.IMAI MALKO TARPENIE.

Цитирай Първоначално написано от bRutal'zaek ^_____^
    Цитирай Първоначално написано от mel4ety

+1

+2 ;]]]

Говори с нея..

Мега фен Аватара на Rofl4e
    е как пък теи да излезнаеш с др момиче катоси имаш приятелка тцтц.. и чакаи до петъкк..

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Some Girl
    ako e nqmalo pri4ina da se darji taka na plaja, mislq 4e e golqm idiot tazi tvoq priqtelka. pomisli si dobre ako se darji 4esto taka gadno s teb...iska6 li da si 4ovek koito ne te yvajava?
    ot dryga strana i az samata sam se darjala gadni4ko s 4ovek na kogoto naistina mnogo darja i kogoto mnogo obi4ax. ako iska6 da govori6 s neq prosto i go kaji, kaji i 4e e spe6no i t.n.
    А така........
    Не можеш без човек, който на моменти се държи гадно с теб!?
    Ест.. винаги е така.
    Най-добре не я търси до петък........ И СЛЕД ТОВА!
    Колкото и да ти е трудно, според мен така е най-добре.
    Остави я да се спасява както намери за добре.
    Тъпото е, че няма да издържиш толкова време да не я потърсиш..... но помисли - може да си заслужава... цаката е да стискаш здраво зъби и да не се показваш на слабак пред нея, а само по форумите.
    Стягай се и си седи мирно на дупето и я остави в заточения известно време.
    НЕка тя да те потърси ако толкова много държи на тебе.. един вид изпитания на нейните чувства...
    деанам, ти си знаеш...

Град
    Plovdiv
    струваш ми се не много остър
    http://prikachi.com/images.php?files/326348o.jpg

Like creatures of the night, they follow...
    Bearing the wrong side
    Is hard for me sometimes

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Цитирай Първоначално написано от milaaan
    Предполагам,че ще се върне.
    Коефициентът е 1.35

Майтапа на страна,най-добре
    и напиши 1 писъмце и с 1 розичка
    и го остави пред вратата.
    Ако не стане нищо,значи те е заебала.

Ейй,че романтична душа
    и Бай Тоя....гений
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Всеки има нужда от свобода мамка му...но ревността е страшно нещо...Абе ако те обича ще се върне при теб....

Град
    Quelque part dans la ville pluvieuse
    На мен пък ми се струва,че това момиче здраво те разиграва.Не може да се държи така с теб.А най-интересното е,че ти й позволяваш.Да,може и да си я наранил по някакъв начин,но начинът да се оправят нещата не е като се развикаш на някой,започнеш да го обиждаш и да го подминаваш така,все едно не го познаваш и то докато сте още заедно. Лошото е,че ти явно много я харесваш и искаш всичко да потръгне,но явно тя няма такова намерение.Ако иска да сте отново заедно,ще те потърси преди ти да я потърсиш.Би се извинила и искала да поговорите,но така като прочетох какво е ставало,май няма шансове това да се случи.Не е трябвало да ти вика,а просто да седнете като нормални човешки същества и да поговорите.Според мен,ще направиш грешка ако я потърсиш.Да,ще ти е доста трудно.В началото.След това ще свикнеш,ще ти мине и ще останат само спомени.Въпреки всичко се надявам да греша и тя да поиска да поговорите,защото като те гледам как отчаяно си писал,направо ми става мъчно за теб.Но според мен това е начина-остави тя да реши какво иска.
    "Най-голямото невежество е да отблъснеш нещо, което изобщо не познаваш.” – Хорас Браун

Град
    Монтана
    Глупаво е ,че си и се развикал.. но се случва на всекиго .. когато вече му се е насъбрало..
    Но ако питаш мен момичето ако те обича ще се върне при теб..
    Facebook : Даяна Денкова

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си