На мен пък ми се струва,че това момиче здраво те разиграва.Не може да се държи така с теб.А най-интересното е,че ти й позволяваш.Да,може и да си я наранил по някакъв начин,но начинът да се оправят нещата не е като се развикаш на някой,започнеш да го обиждаш и да го подминаваш така,все едно не го познаваш и то докато сте още заедно. Лошото е,че ти явно много я харесваш и искаш всичко да потръгне,но явно тя няма такова намерение.Ако иска да сте отново заедно,ще те потърси преди ти да я потърсиш.Би се извинила и искала да поговорите,но така като прочетох какво е ставало,май няма шансове това да се случи.Не е трябвало да ти вика,а просто да седнете като нормални човешки същества и да поговорите.Според мен,ще направиш грешка ако я потърсиш.Да,ще ти е доста трудно.В началото.След това ще свикнеш,ще ти мине и ще останат само спомени.Въпреки всичко се надявам да греша и тя да поиска да поговорите,защото като те гледам как отчаяно си писал,направо ми става мъчно за теб.Но според мен това е начина-остави тя да реши какво иска.