Първоначално написано от
JhonyB
Здравейте. Влюбен съм в едно момиче, но нямам смелост да и го кажа.
По принцип в предишни връзки не съм имал подобен проблем, но сега нещата са по различни. Познаваме се от 1 година може би и преди 2-3 седмици имах възможноста да бъда по близо до нея и така ми влезна под кожата, че направо май съм се влюбил много яко.
Тя сподели на един приятел, че не е готова в момента за сериозна връзка понеже се е разделила с нейния приятел преди около 3 месеца и не и се занимава.
Просто когато сме заедно непрекъснато флиртуваме, но нищо повече.
Имам опасения, че ме възприема като човек който иска да прави секс с нея и нищо почвече. Всъщност аз съм сигурен, че и тя ме харесва.
Наш приятел ме посъветва да изчакам и да не предприемам никакви действия понеже не е сега момента. Тя сега е свободна и ми с е струва, че ако изчакам някой тапак ще ме изпревари и ще духам супата.
Аз харесвам всичко в нея - характера и, усмивката, очите, маниерите и, начина и на поведение, направо ме побърква.
Как да и покажа, че не я искам само за една нощ, а че държа на нея и съм влюбен. Т.е. трябва хем да и покажа или да и подскажа хем да не предприемам нищо конкретно понеже тя сега си има други проблеми и не е готова за сериозна връзка.