.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Samsung E570

Голям фен Аватара на BlueDevil
    Град
    Велико Търново

Samsung E570

Хора, решила съм, че искам такъв телефон, само едно нещо не можах да разбера за него - мога ли да си инсталирам приложения или само ще ползвам вградените?

Става въпрос за ето този телефон.

Re: Samsung E570

Цитирай Първоначално написано от Blue_Devil{F}
    Хора, решила съм, че искам такъв телефон, само едно нещо не можах да разбера за него - мога ли да си инсталирам приложения или само ще ползвам вградените?

Става въпрос за ето този телефон.
    Мисля,че ако не е "Smartphone"не може да инсталираш нищо по него
    А специално за тоя модел на Samsung държа да кажа че на външен вид е хубав,особенно за момиче,но от там на татък работата отива на зле
    аз лично не ти го препоръчвам

Голям фен Аватара на BlueDevil
    Град
    Велико Търново
    Абе, смартфон, глупости, аз няма да изстрелвам ракети с него, искам да си сложа някоя друга игра, речник примерно, такива майни. Сега съм със Сони Ериксон В630 и си ги имам тея неща - джава приложения искам. А колкото до телефона, знам колко му е капацитета. Писна ми да си търся телефона с 9999 джаджи, искам краив телефон, който да може да ми пее, нищо повече - идеално Влюбена съм в него

Цитирай Първоначално написано от Blue_Devil{F}
    Абе, смартфон, глупости, аз няма да изстрелвам ракети с него, искам да си сложа някоя друга игра, речник примерно, такива майни.
    А за това може и да стане
    Независимо че търсиш прост телефон само с музика, все пак си помисли преди да си вземеш Samsung

Аз имам такъв телефон,но не съм много доволна.Първото нещо което не ми харесва е че като си изпращам нещо на телефона се записва в телефона и след това трябва да го местя в картата с памет,много е гадно защото едно по едно всичко местиш.Така другото гадно нещо е че в телфонния ти указател са номерата от телфона и от картата т.е. един номер го имаш по 2 пъти.Трето почти ни6то неможеш да си качваш имам предвид игри и др приложения а музиката трябва да е под 198 bitrate.. Така друго какво... в момента не се сещам но пак ще пиша
    Най-добре си избери друг телефон
    Не е важно да си готин , готино е да си важен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си