- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- ne gi ponasqm veche !
purvo iskam da se izvinq za latinicata no prosto mi izchezna kirilicata![]()
i taka eto go moq problem ako moga taka da go nareka..
oshte ot 1 klas maika mi jivee s dovedeniq mi bashta..sega sm 9 klas ! a3 poprincip go obicham v poslednite 1-2 godini izobshto ne e sushtiq chovek !
znachi predi pomagashe na maika mi da mie chiniite za domakinstvoto i za vsichko bqha vlubeni ! ne sm go vijdala da pomaga na mama ot mnogo vreme pribira se i sqda pred televizora a mama samo my prinasq i my ugajda ! tq sqkash go obicha oshte poveche ot predi ! kogato my obqsnqva neshto i se vuodeshqva a toi gleda kum televizora i izobshto ne i obrushta vnimanie no mama sqkash ne zabelqzva ! i sestra mi koqto e na 21 e zabelqzala sushtoto kato men ceh ne e sushtiq mil i grijoven chovek kato predi no kogato vednuj kazahme na mama tq zapochna da ni se kara i da vika che sme neblagodarni nz si kfo..v dobro finansovo sustoqnie sme i s negova pomosht ! No problema e che samo uj se bazika s men i se zaqjda vsushtnost golqm e licemer a mama e zaslepena ot lubovta si i kogato mi pisne turpq tova che se zaqjda i go zatapa i mama mi se skara i vika ne se otvaraizabelqzala sm oshte ot predi kogato amam i sestra mi se karat i toi si mulchi i se pravi na udaren i posle v spalnqta kato idat i zapochva da govori i da nastroiva mama da se kara oshte poeche !
![]()
postoqnno daje i pred mene mama mi se kara a toi podstrukava da se kara oshte tolkova ! licemer e golqm ! pravi se na mila dushichka a sled tova nastriva mama ! kogato se karam s nego i mama vmesto da me zashtiti tq zashtitava nego i izkarva mene vinovnata
mnogo se draznq veche zashtoto amma e zaslepena i a3 sm i go kazvala no tq pak nego si zashtitava a toi ne i obrushta nikakvo vnimanie
toi komandva vsushtnost v kushtata zad gurba na mama toi leko leko q manipulira kakvoto tq iska i tq psole uj tq go e kazala !
iskah obica na pupa mama kaza dobre trqq da govora s bashta ti inache sh si anpraish i na dr den q popitah i tqq "oo a3 ne sm kazvala che moje izobshto " ii mi stana vednaga qsno che toi ne e pozvolil ! vchera se skarah s mama zashotot my otgovarqm i my se otvarqm i tq kaza ytre nqma da izlizash dnes toi beshe na rabota ii tq beshe super dobra s men izvednuj si doide i pochna da se zaqjda s men a3 se iznervih
posle popitah da mi dadat pari da izlqza i mama kaza dobre shtoto beshe dobra toi vednaga narochno vika aa ti nali nemashe da izlizash nz si kfo ii amam vednaga i tqq oo da niakde nema da hodish i pochna da mi se kara
offff veche ne moga da go turpq a mama kogato e s nego i neq veche ! btw vednuj bqhme na Bansko i beshe staq s 1 obshto leglo i 1 kadeto da se raztqga tochno do golqmoto legloo ii a3 poprincip mnogo trudno zaspivam 1-2 chasa sled kato sm legnala i ne moga da zaspq..obache se bqh zamislila i ne murdah ii te izvednuj zapochnaha da pravqt sex
![]()
kak mojaha a bqh na 50 sm ot tqh..i to ne taka leko a si beshe brutalno ! napravo mi se dopovrushta
![]()
iskashe mi se da se oburna i da gi ubiq ! nz veche tolkova mnogo zloba i qd sm nasubrala kum tqh che mi ide da zaplacha ! nz kakvo da pravq veche ako nqkoi moje neka pomogne
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Опитайте се със сестра ти да проведете един много сериозен разговор с майка ви.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
ам мила нз просто как да ти помогна само знам,че май доста ти е трудничко....![]()
![]()
И към дъното да тръгнеш дори,
ще съм с тебе чуваш ли.
И лицето твое над водата ще държа,
за да не потънеш никога.
Дори живота да те промени,
ще те обичам чуваш ли.
И каквото мога и не мога ще ти дам,
няма никога да те предам.
предполагам че баща .. доведения е на 40-50 години.. тогава мъжа полудява просто става лайно и моя заплашва че ше ни напуска ма ебал съм го ... после ше го бия
dilated dead not an option
нямам думи но при мен май е още по злее
майка ми си има любовници от вече 12-13 год откакто баща ми замина за словения (но се връща в год по 4-5 пъти) тя обаче го прави с любовниците си но в др стая но леглото ми е точно до стената !тя минаваше проверява дали спя но аз никога не спях а се правех на заспала (имало е дни в които не съм мигвала за да не го прави някой път е продължавало с дни )и тогава се почваше наистина знам колко е ужасно и те разбирам напълно
живея с това ве4е години наред баща ми разбра за изневерите и но не се разведоха (макар 4е вътрешно го искам)но знам колко го боли и аз не смеех да му кажа толкова год и аз нз защо трябаше всичко да свърши още преди мн години
винаги когато я ядосат си го изкарва на мен никога не съм била ДОБРА ВИНАГИ СЪМ МЪРЗЕЛИВА и нз си още каква...............................
![]()
![]()
![]()
![]()
незнам просто какво можеш да направиш освен да си поговорите
ami da na tolkova e !
am a3 go obicham poprincip kogato ne se zaqjda i se opitva da manipulira e dobur chovek no nz zashto go pravi![]()
За 3 неща бях напълно убедена.
Първо Едуард бе вампир.
Второ, някаква част от него - нямах представа колко силна може да бъде тя,
жадуваше за кръвта ми.
И трето, бях безусловно и необратимо влюбена в него. ♥
mila sujalqvam ti mai si v po-trudno polojenie![]()
am toi poprincip e dobur kogato se pravq na dobrichka i go slusham i kakvo li ne no vutreshno ne go ponasqm !
Първо Едуард бе вампир.
жадуваше за кръвта ми.
btw a3 sm blqqqq![]()
Първо Едуард бе вампир.
жадуваше за кръвта ми.
obqsnqvam si go taka che e zaradi krizata na srednata vuzrast ! moje bi zatova smao se zaqjda s men nznoo shte se opitam da se primirq i da go turpq takuv kakuvto e..
Първо Едуард бе вампир.
жадуваше за кръвта ми.
А всъщност има ли човек който да се разбира идеално с родителите си и да няма никакви проблеми с тях? И аз се карам често с наще (поради други причини) , но в крайна сметка през това минава всеки тийн. Надявам се поне при теб нещата да се оправят...![]()
The only thing that cause to fear,
is runing out of beer!
ami nadqvam se
blagodarq ti inache :}
of i az s1m v nqkakvo takova polojeniq no taka kato gledam s1m dale4 po dobre ot va6eto.zna4i ba6ta mi go nqma i maika mi sim sigyrna 4e si ima "priqtel" s koito s1s sigyrnost ne sa samo priqteli.toi predpolagam 4e e ot neinata rabota za6toto tq raboti na pristani6te a tam ima samo m1je.kogato bqx 2 ili 3 klas ne pomnq to4no (sega s1m 5 za 6 no 4estno kazano s1m dosta zrqla za v1zrastta si)bqx namerila prezervativi v 4antata ibqx 6okirana prosto!zatvorix se v staqta si i po4nax da pla4a sled malko doide maika mi pita me kakvo mi ima i az i kazax ni6to sled malko onq prostak i zv1nna i tq izleze ot staqta i otide da govori s nego
ne vedn1j mi se e sly4valo da namiram prezervativi v 4antata i predi 2 meseca nqk1de namerix daje i test za bremennost ama 4esno kazano ne mi napravi golqmo vpe4atlenie.kato ve4erqme s neq i brat mi(toi e 2 klas)onq postoqnno i zv1ni i tq izliza ot staqta i se vr16ta ve4e kato s brat mi sme se nave4erqli.vzima me za tolkoz prosta 4e ne moje da b1de
ponqkoga imam 4yvstvoto 4e izob6to ne me poznava i to mai si e taka de.vedn1j tq be6e na terasata i govore6e s nego a az bqx v kyxnqta i q 4yx da my kazva "tixo 4e ivito doide"az i kazax 4e glyxi nqma tq me pogledna i prod1lji da si govori s nego.negoviq nomer ne si go e zapametila v telefona za da ne vijdam az koi q t1rsi i seki p1t kat i zv1nne izliza nqkak1v nomer.az go imam i se nqkoi den 6i my sa obadq da s1m sigyrna 4e e m1j(v1preki 4e nqma kakvo dr da e ama vse pak...)misli si 4e s1m kato drygite na moqta v1zrast ama izob6to daje ne e taka! naskoro razbra 4e izlizam s po golemi ot mene i po4na da mi se kara i mi vika da s1m videla tiq na moqta v1zrast o6te si igraeli na krienica i da ne s1m si mislela 4e az s1m ne6to pove4e ot tqx !!!
na edna ot moq klas maika i me vidqla s mom4eta i se obadila na maika mi da i kaje i posle maika mi pak mi vika 6toto taka samo s1m q sramela pred drygite maiki
a te nito sa nqkvi gadnqri nito ni6to daje sa mn svesti hora poznavam gi otdavna prosto maika mi 4ak sega razbra 4e izlizam s tqx.ponqkoi p1t mi idi da i kaja da vidi i tq drygite maiki praqt li kat neq ama se sd1rjam...abe izob6to nqmam dymi tiq roditeli sa se pob1rkali si4kite ve4e!!!
![]()
Сладурче, а вашите разведени ли са? Или поне разделени (имам предвид като двойка, а не от разстояние)? Ако са, не знам защо толкова се противиш майка ти да си има приятел. И може би не ти казва именно, защото те познава и знае, че ще реагираш така.
А ако не са... тогава вече не знам :S
А за авторката на темата - хванете се двете със сестра ти и говорете с майка си и пастрока си, но поотделно. За да не вземат взаимно да се защитават и да се измъкват.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Ми по темата мога да посъветвам момичето да се хване със сестра си и да поговори с майка си сериозно . Ако не ти и сестра ти си обирайте крушите , тя все пак е вече пълнолетна след някоя година и ти така . А човека не ти е роден баща , каквото и да става няма как да почуства чуждите деца собствени . И баща ми е от 12 години по Щатите , майка ми е сама , но никога не е правила такива неща с разни мъже , това за мене е недопустимо и за себе си знам , че като тръгна да се женя , създавам семейство не бих правила такива курвенски номера .
ето какво
следващия път когато се карате им тегли майната и на двмата
майка ти е достатъчно голяма за да понася последиците от избора си и е достатъчно зряла за да съзнава какво прави иначе
е просто глупава
[quote="Wrathchild"][b]Сладурче, а вашите разведени ли са? Или поне разделени (имам предвид като двойка, а не от разстояние)? Ако са, не знам защо толкова се противиш майка ти да си има приятел. И може би не ти казва именно, защото те познава и знае, че ще реагираш така.
А ако не са... тогава вече не знам :S
ne ne sa razvedeni.ba6ta mi pret1rpq incident taka da se izrazq (d1lga istoriq sega ne mi se razkazva)a maika mi postoqnno povtarq kolko mn go obi4a i kolko mn i lipsva.tq ne e lo6a mnogo e dobri4ka daje no tova s toq m1j mnogo me drazni..
мн гадно наистина ама както казаха на първото мнение вземи сестра си поговори с нея обясни й какво искаш да направите и седнете малко с майка ти да поговорите
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Опитайте със сестра ти да възродите романтиката между тях, накарайте ги да разгледат албума със снимките от сватбата, организирайте им вечеря на свещи... Положението не е чак толкова лошо, просто като остаряват мъжете стават по-мързеливи... Моят е същия, но си обича мама въпреки всичко!![]()