- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- /само за момичета/След морето...
Sled moreto sa mi ostanali beli petna ot banskiq...i...nz...ne mi haresva. a i skoro s priqtelq mi mislim da go napravim...Mislite li 4e trqq da se pritesnqvam ot tova ili e normalno da si bql,kato sirene ot 4asti?Pls bez gadni komentari i mersi predvaritelno.
Е,тва голямо издребняване.Ако се беше пекла с цял бански?Много по-зле,а?Правете го на тъмно и едвали ще забележи.
E,da,ama ako slu4aino posle svetne lampata...?
Kakvo 6te pravq?6te e tupo da se skriq...
Е нормално е. Все пак си се пекла с бански е на чисто гола![]()
А бе изобщо не трябва да се притесняваш от това. Какво трябвало е гола ли да се печеш?Първоначално написано от mmm_sweet
хахахах споко пък ти бе, то е ясно 6то си бяла там, където ти е бил банскиягаджето ти да не би да се пе4е без бански? сиг неговото дупе 6е е по- бяло и от твоето
![]()
![]()
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
emi normalno e da ima6 beli petna nali vse pak si bila na more...toi kato se pe4e nqma li...awe spoX...tva da ne ti e problem..i nqma ot kakvo da se krie6 ne si krastava a prosto izpe4ena..![]()
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
Какво мислиш,че това ще го отврати?Оф,не бъди толкова дребнава,да не е дощла третата световна война като имаш отбелязън бански на тялото?ВСИЧКИ СМЕ ТАКА.Първоначално написано от mmm_sweet
Според мен няма повод за притеснение.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
iiii.... ne vijdam kakyv e problema az se nqh ispekla hubavichko i syshto kato teb bqh bqla na mestata kadeto sam bila oblechena ama na gadjeto mi ne mu pravi vpechatlenie daje mu se kefi pak ako ti e golqm problem ima reshenie-SULARIUMПървоначално написано от mmm_sweet
![]()
..::Да Си КрАсИв Не Е БеЗпЛаТнО;ТоВа Е дА НоСиШ ТеЖеСтА СлЕд ТеБ Да ТиЧаТ мНоЖеСтВо МоМчЕтА ПрАвЕщИ Се На ГЪЗЕТА и Да Те ГлЕдАт НяКаКвИ тЪпАчКи СяКаШ сИ МоДеЛ иЗлЯзАл От КоРиЦиТе На ELL::..
...
...
ami bratle ne se pritesnqvai ni nai malko ..!![]()
est 4e nqma nikakav problem ...to nqma kak da se pe4e6 goL![]()
a ako ti e tolkova zor otidi na solarium:P
;] Hakuna Matata kopeleta xD
ЗАбранено ми е да пиша на смотани хора,щот ми избива на агресия,тъй че няма да коментирам
Ем да беше мислила по-рано за това... и да са печеш гола.....Първоначално написано от mmm_sweet
![]()
![]()
по-тъпо би му било ако си напълно почерняла, а тенът ти е от море, а не от солариум..ще се замисли
+1Първоначално написано от hooliganka89
![]()
Това не е проблем.Предполагам и на него няма да му пречи.
Ооо какъв проблем![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
като ти е такъв проблем просто загаси лампата бе девойче![]()
http://prikachi.com/images.php?files/326348o.jpg
Like creatures of the night, they follow...
Bearing the wrong side
Is hard for me sometimes
какъв е този проблем бе .. Той какво - петната ти ли ще гледа или теб .. Чакай малко мисля че щом ти е приятел те обича ( или поне харесва) така че ко се притесняваш .. При всяко момиче е така и ако всеки се беше притеснявал като теб ехее .. Сигурно момчетата секс нямаше да са виждали .. Айде моля ти се по сериозно