.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34
    Повече от фен Аватара на mmm_sweet

/само за момичета/След морето...

Sled moreto sa mi ostanali beli petna ot banskiq...i...nz...ne mi haresva. a i skoro s priqtelq mi mislim da go napravim...Mislite li 4e trqq da se pritesnqvam ot tova ili e normalno da si bql,kato sirene ot 4asti? Pls bez gadni komentari i mersi predvaritelno.

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Е,тва голямо издребняване.Ако се беше пекла с цял бански?Много по-зле,а?Правете го на тъмно и едвали ще забележи.

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Според мен нямаш никакъв проблем.

E,da,ama ako slu4aino posle svetne lampata...? Kakvo 6te pravq?6te e tupo da se skriq...

Супер фен Аватара на Qnchety
    Е нормално е. Все пак си се пекла с бански е на чисто гола

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от mmm_sweet
    E,da,ama ako slu4aino posle svetne lampata...? Kakvo 6te pravq?6te e tupo da se skriq...
    А бе изобщо не трябва да се притесняваш от това. Какво трябвало е гола ли да се печеш?

Мега фен
    хахахах споко пък ти бе, то е ясно 6то си бяла там, където ти е бил банския гаджето ти да не би да се пе4е без бански? сиг неговото дупе 6е е по- бяло и от твоето
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

emi normalno e da ima6 beli petna nali vse pak si bila na more...toi kato se pe4e nqma li...awe spoX...tva da ne ti e problem..i nqma ot kakvo da se krie6 ne si krastava a prosto izpe4ena..
    Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Какво мислиш,че това ще го отврати?Оф,не бъди толкова дребнава,да не е дощла третата световна война като имаш отбелязън бански на тялото?ВСИЧКИ СМЕ ТАКА.

Според мен няма повод за притеснение.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Re: /only for girls/Sled moreto...

Sled moreto sa mi ostanali beli petna ot banskiq...i...nz...ne mi haresva. a i skoro s priqtelq mi mislim da go napravim...Mislite li 4e trqq da se pritesnqvam ot tova ili e normalno da si bql,kato sirene ot 4asti? Pls bez gadni komentari i mersi predvaritelno.
    iiii.... ne vijdam kakyv e problema az se nqh ispekla hubavichko i syshto kato teb bqh bqla na mestata kadeto sam bila oblechena ama na gadjeto mi ne mu pravi vpechatlenie daje mu se kefi pak ako ti e golqm problem ima reshenie-SULARIUM
    ..::Да Си КрАсИв Не Е БеЗпЛаТнО;ТоВа Е дА НоСиШ ТеЖеСтА СлЕд ТеБ Да ТиЧаТ мНоЖеСтВо МоМчЕтА ПрАвЕщИ Се На ГЪЗЕТА и Да Те ГлЕдАт НяКаКвИ тЪпАчКи СяКаШ сИ МоДеЛ иЗлЯзАл От КоРиЦиТе На ELL::..

ami bratle ne se pritesnqvai ni nai malko ..!
    est 4e nqma nikakav problem ...to nqma kak da se pe4e6 goL

a ako ti e tolkova zor otidi na solarium :P
    ;] Hakuna Matata kopeleta xD

ЗАбранено ми е да пиша на смотани хора,щот ми избива на агресия,тъй че няма да коментирам

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas

Re: /only for girls/Sled moreto...

Ем да беше мислила по-рано за това... и да са печеш гола.....

Голям фен Аватара на asasfdf
    по-тъпо би му било ако си напълно почерняла, а тенът ти е от море, а не от солариум..ще се замисли

Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Е,тва голямо издребняване.Ако се беше пекла с цял бански?Много по-зле,а?Правете го на тъмно и едвали ще забележи.
    +1

Мега фен Аватара на sasha_90
    Това не е проблем.Предполагам и на него няма да му пречи.

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Ооо какъв проблем
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Град
    Plovdiv
    като ти е такъв проблем просто загаси лампата бе девойче
    http://prikachi.com/images.php?files/326348o.jpg

Like creatures of the night, they follow...
    Bearing the wrong side
    Is hard for me sometimes

какъв е този проблем бе .. Той какво - петната ти ли ще гледа или теб .. Чакай малко мисля че щом ти е приятел те обича ( или поне харесва) така че ко се притесняваш .. При всяко момиче е така и ако всеки се беше притеснявал като теб ехее .. Сигурно момчетата секс нямаше да са виждали .. Айде моля ти се по сериозно

Няма от какво да се притесняваш. Той няма да забележи даже

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си