.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Мил е, когато е пиян

Moje li da vqrva6 na piqn 4ovek?Po princip priqtelq mi e mn vazdarjam ot kam mili prikazki i po4ti nikoga ne mi govori hubavi ne6ta(nali se se6tate "obi4am te","nemoga bez teb","ti si mi vsi4ko"i ei takiva)no kogato e pil napravo me raztapq ot nejnost i mili dumi.Skoro dori mi kaza,4e tolkova mn me obi4a,4e iskal da se ojeni za men,no pak be6e piqn Da mu vqrvam li?I za6to samo kogato e pil mi gi govori-vse pak sme zaedno ot 2g mislq,4e netrqbva da se pritesnqva ve4e ot men.

т. 7
    Moderated by Sam90'
    [/i]

Град
    В облаците
    Drunken man's words are sober man's thoughts, преведено по-леко: Когато мъжът е пиян си казва всичко, което му е на сърцето. Лошото е, че понякога не помни какво е казвал.. Доказано е все пак :}
    When I was young
    It seemed that life was so wonderful
    A miracle
    Oh it was beautiful,
    magical.
    All the birds in the trees
    They could sing so happily
    So joyfully..

Всичко е относително

ами по принцип 4овек като е пият се отпуска и говори вярни неща...
    =)

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Когато е пиян човек говори и прави неща, за които в трезво състояние ще са му нужни много усилия... Има хора, които по-трудно говорят за чувствата си, не умеят да споделят, независимо от времето, било то 2 или 20 години... Мисля, че когато е пиян приятеля ти се отпуска и събира смелост да каже всички неща, които мисли и чувства.... А после помни ли какво е казал?
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Да, наистина е така.Истини ти е говорил
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Да мисля,че помни усещам,че май го е срам

Град
    Дrэаmз
    Зависи от човека.Всеки реагира различно след употребата на алкохол.Някои се държат най-непринудено и истински след някоя и друга чаша..

Град
    stara zagora
    ами по принцип 4овек като е пият се отпуска и говори вярни неща... +100
    UsMiHvAi sE KoGaTo tI Se pLa4e ,

uSmIhVaI sE kOGaTo Te bOli

I nEkA hOrATa sI MiSlQT 4e ,

6tAsTiEtO s tEb vUrVi!!!

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Точно когато е пиян,човек се разкрива най-много и казва най-големите истини. Така е според мен .
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

не му вярвяй душко на мен веднъж един пиян 30 годишен ми каза че ме обича

Опитай се да го накараш да ти ги каже и трезвен. Например - подхванете темата за връзки, за любов и го подтиквай да го каже. Ако не го направи, постави въпроса конкретно - че казва тези думи само когато е пиян. Да видиш какво ще направи.
    Имай предвид, че доста мъже имат проблем с близостта и това им пречи да бъдат романтични и мили.

Успех!
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

В повечето случаи пияните хора казват това което им е на сърцето,което води до извода че ти си му на сърцето

Цитирай Първоначално написано от bibitoo_
    ами по принцип 4овек като е пият се отпуска и говори вярни неща...
    +1 Пияният човек говорел истини

Град
    Пловдив
    Хм ... не винаги човек казва истината, когато е пиян... има и случай, в които казваш неща, които биха се харесали на другия/другите, само за да им е добре на тях.Или пък ги кзаваш, защото вътрешно усещаш, че е така, но не го осъзнаваш когато си трезвен.
    Абе алкохола казва какво ли не
    You're running
    From the love I have inside The fire in my eyes Are never be enough For your cold heart

Град
    Испания
    Те хората са казали че може да се вярва само на малко дете и пиян човек...
    Toda mi vida habia sonado alguien como tu....

nqma zna4enie 4e ste ot 2 godini zaedno kogato e pill si kazva cqlata istina
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

2 години са много нещо ами според мен ти казва истината но защо не го попиташ когато е не е пил какво чувства ?
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

аа да и 2 години да не се е отпуснал и толкова да не ти каже обичам те .. тфа като си пил и правиш работи които трезвен ти трябва мн кораж така да се каже е наистина верно и според мен ти казва истината успех ви желая
    Грешка беше, че ти повярвах, само себе си виня. Грешка беше, но я повтарях сляпо вярвах в любовта.

като се напие и най-големия ми враг ми казва неща, които ако помнеше щеше да се е гръмнал до сега ... ти си го познаваш най-добре ти тр да кажеш дали лъже

Град
    В Малка Зелена Горичка Край Една Рекичка
    Децата и пияните хора казват истината.Според мен не те е излъгал и чувства всичко, което ти е казал, просто може да е по-притеснителен и затова да не ти говори за чувствата си към теб в трезво състояние.

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Ми по зле ще е ако докато е пиян ти говори гадни неща от колкото да ти казва мили докато е трезвен,защото пияните хора се отпускат и говорят неща,които никога не биха казали ако са трезвени
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Град
    Димитровград-Eggenfelden

Re: Мил е, когато е пиян

Цитирай Първоначално написано от mrd_89
    Moje li da vqrva6 na piqn 4ovek?Po princip priqtelq mi e mn vazdarjam ot kam mili prikazki i po4ti nikoga ne mi govori hubavi ne6ta(nali se se6tate "obi4am te","nemoga bez teb","ti si mi vsi4ko"i ei takiva)no kogato e pil napravo me raztapq ot nejnost i mili dumi.Skoro dori mi kaza,4e tolkova mn me obi4a,4e iskal da se ojeni za men,no pak be6e piqn Da mu vqrvam li?I za6to samo kogato e pil mi gi govori-vse pak sme zaedno ot 2g mislq,4e netrqbva da se pritesnqva ve4e ot men.

т. 7
    Moderated by Sam90'
    [/i]
    Не си ли чувала приказката "Пияните и лудите си казват истината"?
    Защо не пробваш и ти да се напиеш и да се чуеш какво говориш и да разбереш до каква степен може да се вярва на пиян човек...
    Иначе това което ти е казал,че толкова те обича,че искал да се ожени за теб е супер романтично и много сладко

ХАХаха еми место вода му давай алкохол.
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    kazal ti e,kakvoto 4yvstva,samo deto na drygiq den ne pomni,kakvo e kazal sas sigyrnost
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    София
    Когато идиот се напие - избива комплекси.

Когато нормален човек се напие - си казва всичко.
    Don't tell me what I can or can't do !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си