- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мил е, когато е пиян
Moje li da vqrva6 na piqn 4ovek?Po princip priqtelq mi e mn vazdarjam ot kam mili prikazki i po4ti nikoga ne mi govori hubavi ne6ta(nali se se6tate "obi4am te","nemoga bez teb","ti si mi vsi4ko"i ei takiva)no kogato e pil![]()
![]()
napravo me raztapq ot nejnost i mili dumi.Skoro dori mi kaza,4e tolkova mn me obi4a,4e iskal da se ojeni za men,no pak be6e piqn
![]()
Da mu vqrvam li?I za6to samo kogato e pil mi gi govori-vse pak sme zaedno ot 2g mislq,4e netrqbva da se pritesnqva ve4e ot men.
т. 7
Moderated by Sam90'[/i]
Drunken man's words are sober man's thoughts, преведено по-леко: Когато мъжът е пиян си казва всичко, което му е на сърцето. Лошото е, че понякога не помни какво е казвал.. Доказано е все пак :}
When I was young
It seemed that life was so wonderful
A miracle
Oh it was beautiful,
magical.
All the birds in the trees
They could sing so happily
So joyfully..
Всичко е относително
ами по принцип 4овек като е пият се отпуска и говори вярни неща...![]()
=)
Когато е пиян човек говори и прави неща, за които в трезво състояние ще са му нужни много усилия... Има хора, които по-трудно говорят за чувствата си, не умеят да споделят, независимо от времето, било то 2 или 20 години... Мисля, че когато е пиян приятеля ти се отпуска и събира смелост да каже всички неща, които мисли и чувства....А после помни ли какво е казал?
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Да, наистина е така.Истини ти е говорил![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Да мисля,че помни усещам,че май го е срам![]()
![]()
![]()
![]()
Зависи от човека.Всеки реагира различно след употребата на алкохол.Някои се държат най-непринудено и истински след някоя и друга чаша..
ами по принцип 4овек като е пият се отпуска и говори вярни неща... +100
UsMiHvAi sE KoGaTo tI Se pLa4e ,
uSmIhVaI sE kOGaTo Te bOli
I nEkA hOrATa sI MiSlQT 4e ,
6tAsTiEtO s tEb vUrVi!!!
Точно когато е пиян,човек се разкрива най-много и казва най-големите истини. Така е според мен.
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
не му вярвяй душкона мен веднъж един пиян 30 годишен ми каза че ме обича
![]()
![]()
![]()
![]()
Опитай се да го накараш да ти ги каже и трезвен. Например - подхванете темата за връзки, за любов и го подтиквай да го каже. Ако не го направи, постави въпроса конкретно - че казва тези думи само когато е пиян. Да видиш какво ще направи.
Имай предвид, че доста мъже имат проблем с близостта и това им пречи да бъдат романтични и мили.![]()
Успех!
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
В повечето случаи пияните хора казват това което им е на сърцето,което води до извода че ти си му на сърцето![]()
http://www.vbox7.com/play:cdda54db Obicham go ;( ;( ;(
+1 Пияният човек говорел истиниПървоначално написано от bibitoo_
![]()
Хм ... не винаги човек казва истината, когато е пиян... има и случай, в които казваш неща, които биха се харесали на другия/другите, само за да им е добре на тях.Или пък ги кзаваш, защото вътрешно усещаш, че е така, но не го осъзнаваш когато си трезвен.![]()
Абе алкохола казва какво ли не![]()
You're running
From the love I have inside The fire in my eyes Are never be enough For your cold heart
Те хората са казали че може да се вярва само на малко дете и пиян човек...![]()
Toda mi vida habia sonado alguien como tu....
nqma zna4enie 4e ste ot 2 godini zaedno kogato e pill si kazva cqlata istina
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
2 години са много нещо ами според мен ти казва истината но защо не го попиташ когато е не е пил какво чувства ?![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
аа да и 2 години да не се е отпуснал и толкова да не ти каже обичам те .. тфа като си пил и правиш работи които трезвен ти трябва мн кораж така да се каже е наистина верно и според мен ти казва истинатауспех ви желая
![]()
Грешка беше, че ти повярвах, само себе си виня. Грешка беше, но я повтарях сляпо вярвах в любовта.
като се напие и най-големия ми враг ми казва неща, които ако помнеше щеше да се е гръмнал до сега ... ти си го познаваш най-добре
ти тр да кажеш дали лъже
![]()
Децата и пияните хора казват истината.Според мен не те е излъгал и чувства всичко, което ти е казал, просто може да е по-притеснителен и затова да не ти говори за чувствата си към теб в трезво състояние.
Ми по зле ще е ако докато е пиян ти говори гадни неща от колкото да ти казва мили докато е трезвен,защото пияните хора се отпускат и говорят неща,които никога не биха казали ако са трезвени![]()
![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Не си ли чувала приказката "Пияните и лудите си казват истината"?Първоначално написано от mrd_89
Защо не пробваш и ти да се напиеш и да се чуеш какво говориш и да разбереш до каква степен може да се вярва на пиян човек...
Иначе това което ти е казал,че толкова те обича,че искал да се ожени за теб е супер романтично и много сладко![]()
ХАХаха еми место вода му давай алкохол.![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
kazal ti e,kakvoto 4yvstva,samo deto na drygiq den ne pomni,kakvo e kazal sas sigyrnost![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Когато идиот се напие - избива комплекси.
Когато нормален човек се напие - си казва всичко.
Don't tell me what I can or can't do !