Харесвам едно момче доста,но нещата стават много бавно между нас.Излизаме всеки ден в една компания сме той даже идва сам понякога,но е срамежлив странно е защото е голям и така както говорят за него е големия сваляч.Една вечер останахме само двамата и той ме гушнал и ми вика "Кой е по-срамежливия?" и аз му викам ми аз май и той вика"аа Не е така друго знам и виждам" и аз му викам "еми случва се" .И той много сладичък седи и ми се усмихва ама нищо.И така всеки ден незнам дали да продължа да се занимавам.А също не мога да спра да мисля за бившия си,който по цял ден е с мен,бяхме заедно на море в едно бунгало бяхме той и негови приятели и аз и мой приятелки.И по цял ден бяхме там заедно и все ходех да спинкам при него (blush) ама той нищо .. Знам,че обича едно момиче от Бургас (ние сме от София),но тяхната връзка е невъзможна,а той е станал толкова тъжен и сериозен.Не е предишния ми Гошо,сега е точно такъв както преди когато се влюбих в него (преди 3 години) ние имаме много дълга история и не веднъж сме се събирали и разделяли.Скоро преди да заминем на море спахме заедно,но той нищо не знам дали още изпитва нещо към мен.Винаги е до мен когато имам нужда от него,винаги е мил с мен,но все ми говори за онова момиче от Бургас колко я обичал,колко съжалява че не могат да са заедно и т.н. Вече не е същия лигльо като преди и само глупости да говори и да се лигави.Той е супер голям женкар,а сега въобще не се занимава с момичета.Иска само да е в тях да си пише с нея или да си говорят по телефона.Прави адските сметки за телефона и не му пука.Само и само да си говори с нея.Мисля,че още го обичам,но той обича нея.А харесвам и другото момче което е 84 Тони се казва,а Гошо е 90 и незнам много искам пак да съм с Георги ама харесвам и Тони и съм много объркана незнам какво да правя ;( ;(