- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Help..
Начи тва мойто не е точно проблем ама..Искам да си сложа 3та обеца на ухото,но наще не ми разрешават.На 13 съм от 2 години имам 2ра дупка на лявото ухо от 1 година ги обеждавам за 3та,но те твърдо не.Викам им: След 7ми клас ако вляза на хубаво място айде мамо да ми дадеш да си сложа 3та дупка на ухото.Тя не,не и не.На мене много ми се иска ии ще ви помоля да ми дадете някакви съвети как да я обеда.Мерси на всички предварително.Peace \\//
Ти трябва да внимаваш,защото може да ти се възпали ухото.По - добре не си слагай.Тя нямаше да ти забрани,ако не ти мислеше доброто.
Само на 13 си..имаш много време, за да си направиш трета дупка.Не бързай.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
За възпалявания и такива неща-знам.Като си пробих втората дупка там където се пробих момичето ми даде едно кремче,което си го имам още.Знам,че мама ми иска доброто,но тя минава с:Родила съм нормално дете,не искам да заприличваш на идиот.Като пораснеш ще съжеляваш.И аз и казвам,че като ми писне ще я махна обаче отговорът е:Не. Моля ви кажете нещо,с което да я обедя,после баща ми е лесен.Много я искам тая 3та дупка
![]()
Абе я отивай да си играеш с парцалкитеНедей се пробива сега ,изчакай 2-3 годинки и се пробий цялата ако искаш
Пък без родителско разрешение не можеш да си я направиш
![]()
Защо бе?Аз преди две години ходих сама да си пробивам ушите и никой нищо не ми каза.Първоначално написано от Mmmm_SlaDKotO_An4e
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
няма как ние да ти кажем да убедиш своята майка...ти я познаваш най-добре и ти знаеш как да подходиш..едва ли някой от форума ще може да ти каже..какво точно да кажеш на майка си...според мен ..ама не знам..
All you need is a smile...
Предишният ник: buBblE..gUm
E... щом за казали "не" ... можеш само да омальосваш и да ги ядосаш. Просто поговори с тях питай ги защо не ти дават и ти им обясни защо искаш да си сложиш пък може този разговор да им подейства... и аз имах същия проблем за една 6-та дупкаи после като я направих се възпали и си останах пак с 5..нямаше смисъл , но тва е др тема
Успех :P
...And he asked if I could teach him, once,
To "Feel Life", in that way.
I had told him that, "Yes I would".
No easy road to take...
abe nqma kak da q ubedi6 na 13 za 3ta dupka...iz4akai o6te godina dve i 6ti dadat :] uspex
Аз това лято си сложих 3-та обица,и наще нямаха нищо против.
Споко ще се печупат![]()
![]()