- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Кола маска.
Здравейте.
Става въпрос за кола маската.Принципно аз си епилирам краката с епилатор,обаче ми омръзна и реших да пробвам с нещо друго и това нещо е колата маска.Иска ми се по-опитните от вас да ми предложат някоя хубавка марка,която да не дразни кожата.![]()
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
Първоначално написано от BаllFace
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
за да не отварям нова тема...понеже и аз искам да опитам с кола маска..не ме е страх от болката..но искам на триъгълника. С каква кола маска е най-подходящо? знам,4е е най-добре на козметик,ама... предполагам,4е и сама мога да си оформя триъгълника с кола маска,но каква? топла,студена,пластири
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Jankar ili Cara
Жена с вид на хамелеон и характер на питбул!!!
BE SURE YOUR SIN WILL FIND YOU OUT!!!
Първоначално написано от snike
джанкар или кара??? ти ме уби 4ове4е недей!
ебаваш се! сериозно ли говориш ???алеее![]()
![]()
![]()
не съм вярвала,4е тази ве4ер мога да про4ета такава глупост....
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Е, кво им е на сара/джанкар? Ако си от кекавите, най-много да се освиниш, ама то и лентичките цапат. На по чувствителни места и синки можеш да си оставиш. Ходете на козметик. Става бързо, без мазане и нерви. Последното важи основно за триъгълника.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Ами трябва да си сръчна в ръцетеОпитай с тази която ти препоръчаха на Jankar,евтина е и качествена.Аз с нея си махам мустака
Така де,то си е мъхче,даже вече и не расте нищо там,ама аз продължавам да скубя.Не се зачервява кожата след това,само е малко лепкаво
![]()
разбира се,4е си зависи от маисторството на правенето,но въпроса ми беше,4е...охПървоначално написано от пор
![]()
![]()
още ми е смешно като 4ета
джанкар сара
джанкар кара
е едно!! т.е джанкар не е разли4но от сара,а сара е просто студената кола маска
затова ми стана смешно 4е каза джанкар или сара..което е тъпоооо и мн смешно
naprotiv CARA ima i topla kola maska![]()
Жена с вид на хамелеон и характер на питбул!!!
BE SURE YOUR SIN WILL FIND YOU OUT!!!