- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Leocrema-Ultra Volume
Zdraveite.Iskam da popitam nqkoi polzval li e tozi glanc i dali naistina uveli4ava obema na ustnite,kakto pi6e na opakovkata.Moje li da mi kajete koi ot 3te polzvate i kolko gore-dolu struva.Az go vidqh za 8 lv nqkade,no mi se stori skapo.
Eto i infoto:
Иновативна формула с MAXI-Lip и витамин Е, която увеличава плътността и обема на устните, хидратира и подхранва.
Резултат: По-меки, по-плътни и по-блестящи устни
Доказана ефикасност:
Тестовете за самооценка показват , че при нанасяне 3 пъти на ден в продължение на 29 дни Leocrema балсам - глос обемът на устните се увеличава до 40%, нивото на хидратация до 50% , а бръчките са редуцирани до 30%.
Неутрален цвят и
Перлен блясък
Розов цвят и
Перлен блясък
Златисто-кафяв цвят и
Перлен блясък
E,vie ste!![]()
а откаде може да си го купи човек този гланц че се заинтересувах..според мен е добра оферта
Emi vij,ima gi mai po4ti vav vsi4ki apteki.Pita6 za glanc na leocrema za obemni ustni i sam po4ti sigurna,4e 6te go nameri6 lesno.Ili v kozmeti4nite magazini.znam liПървоначално написано от little_star
![]()
в CBA ги има и струват не повече от 5
Аз ги мяркам за по 7.50-8лв...Първоначално написано от СладурКаа
![]()
еlsy![]()
Използвала съм тоя най-първия, прозрачния дето е .. Глънцът е такъв със силикон. Хубав е,траен и прави устните по-меки, но не съм забелязала да ги уголемява... Гланцът е 7лв.. поне тука почти навсякъде е толкова. И опаковката е малка .. Като цялo гланцът е хубав,тей че ако си прежалиш 7-8 лева .. няма да съжаляваш.![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
mda i az sam dovolna ima mn hubav blqsuk i e traen ,no opredeleno moga da kaja 4e ne pridava obem li pone pri men