- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ох много ли са грозни???
Хора,знам че темата е изключително тъпа.... но днес си купих обувки............и едни момичета като почнаха.....оооте са супер бабешки....не били модерни и т.н....... на мен си ми харесват,ии не че се влиая от чуждото мнение и за тва пускам тема,ами искам да питам наистина ли са толкова зле??? Аз ли нямам вкус...знам ли?????
http://prikachi.com/images.php?files/330317g.jpg
http://prikachi.com/images.php?files/330318h.jpg
Питам тук,понеже знам че сте без скруполи и сте бзпристрасни-----> всеки ще каже чесно какво мисли??![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
Явно завиждат,много са хубави обувките на мен ми харесват![]()
Суетата.Моят любим грях.
На тия да им кажеш да си гледат работата, защото обувчиците са ти много хубавки![]()
изобщо не мисля ,че са бабешки.Много са стилниимаш добър вкус поздравления
![]()
Според мен са много хубаво. Ако се съчетаят с подходящ тоалет ще седят много добре. Честити и със здраве да си ги носиш.![]()
mene li4no ne mi dopadat ...ina4e ne sa lo6i![]()
Ако не си вкусвал дори и капка от любовта, значи си изпуснал много
Ми гадни са ми..
Ама на тебе кво ти пука?
бал фейс... мерси за откровенноста![]()
Мерси и на др теИначе ше ги съчетая с изчистен черен панталон и сако + чанта същият стил......
http://prikachi.com/images.php?files/330336R.jpg
Аз имам големи крака и обожавам заобленки обувки, а пък дебелият ток ми е слабост също. Хубави са. Ако бяха черни щяха да са съвършени.
м на мене пък ми харесватмн са сладки
![]()
mi simpati4ni sa samo det0 ne obi4am kafqv0 ,no ina4e sega sa moderni takuf tip obuvki)
CuKk <~ m0lq glasuvaite za t0va momiche![]()
Хич не са лоши.Поне на мен ми харесват, а и на теб ти харесват, което е по-важното... Ония са си пикли. Дори и да мислят каквото са казали (а силно се съмнявам), това, че са го казали по този начин и, че въобще ти се бъркат показва, че имат лошо възпитание, култура дори и са тъпи най-вече. Виждате ли какво правят думичките, които излизат от устата ви...
![]()
Важното е на теб да ти харесват![]()
А на колко години си?Защото според мене не са за 14-15 годишни,ако си на толкова.Но даже и да си-ти трябва да ги харесваш.Защото ако ти не харесаш някоя моя дреха или обувки,аз няма да спра да ги нося заради теб!По същия начин и тези момичета -и да не харсваш техните обувки,това едва ли това ги спира да ги носят.
Мисля,че обувките ти...стават. Ама виж,чантата не ми харесва. Другото,което мисля е,че колкото хора има на тая земя,толкова и мнения има. Не се спичай,няма значение другите кво мислят,важното е на теб да си ти харесват и да са ти удобни,за да си ги носиш.![]()
абе стават![]()
но наистина важното е на теб да ти харесват![]()
ще бъде мн добра комбинацияПървоначално написано от BeBsItO
колкото за приятелките ти-всеки си има вкус
и е нормално да е различен от твоя
![]()
бтв-на колко години си
Малчо къде се слагашПървоначално написано от BallFace
![]()
По темата: мн са си хубави обувките и мога да кажа, че са актуални аз щях да си вземам подобни![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Aми карам 17 та годинаnz до колко е нормално да нося офицялни обувки
![]()
Междодругото това не е моя стил...но съм решила да разчупя нещата....и да ставам малко по..изтънчена![]()
![]()
![]()
Мерси на всички отзовали се и дали мнениеРадвам се ,че сте искрени
![]()
ами като гледам чантата+сако и черен панталон,едва ли си на 15-16обаче на мен не ме харесват много,но както казах-не е и нужно да се харесат на някой друг,понеже всички ще си купят като тях!
![]()
Попринцип са хубави , но на мен лично не ми харесватАз обичам малко по друг тип
иначе наистина се връзват с чантата
а ако си вземеш и такъв колан ще е направо перфектно
Честити и да си ги носиш със здраве![]()
тия дето са ти го казали не разбират и завиждат...на мен лично ми харесват обувките и заедно с чантата ще са екстра![]()
![]()
Първоначално написано от Madness
A life without love is like a year without summer.
I'm krisi_bep
Ами на мен не ми допадат ...![]()
поне съм 4естна![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)