- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ох много ли са грозни???
много са си хубави обувките, носи си ги и не слушай тези, които ти казват, че са грозниаз смятам дори да си купувам подобни
![]()
EveRything y0u think y0u kn0w baBy...iS wR0ng!And evEryThing y0u thInK y0u hAd bABy...iS g0nE!
Цвета изобщо не ми допада, обувките също.
Но всеки си има мнение. Вжното е на теб кое ти харесва...
"...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
Дж.Селинджър
men li4no ne mi haresvat!cveta im e mn gaden ako bqha 4erni 6tqha da sa mn po-qki!ama da ne ti puka kfo mislqt dr vajno e na teb da ti haresvat![]()
![]()
+1Първоначално написано от -4arovnata-
http://vbox7.com/play:8ec3a225
Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...
Стилни са.. харесват миДаже ги видях същите във Варна мисля че
не са мой стил,ама не са лоши.Важното е на теб да ти харесват![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Meждодругото цвета не е кафяв. Просто от светкавицата на камерата е излязал ужасен.. Води се бордоНа 1 вата снимка...без светкавица се вижда по добре реалният цвят
Първоначално написано от ™G-Baby™
Обувките не ми допадат особено,но чантата е уникална![]()
![]()
Gotini sa obyvkite ne obrushtai vnimanie na 4yjdoto mnenie![]()
http://zar.bg/izbori2009/view_snimka...ori2009_id=526 koito iska da glasuva ms predvaritelno!
Не са бабешки изобщо....ноо на мен не ми харесват![]()
Не ми харесват.
откровенно изобщо не ми харесват, аз не си падам много по такива.Но ако тея ги срещнеш и кажи "а да ви е*а, маийната ви бе, кво знаете вие?" и честно да кажа ми изглеждам даже по за възрастни от колкото бебешки
О да, супер са ;]]
"Човек не обича истински, ако не обича вечно."
Еврипид
Много са си яки....честито..и със здраве да си ги носиш :P![]()
![]()
![]()
All you need is a smile...
Предишният ник: buBblE..gUm
Oбувчиците са страхотни.Наистина е кофти че са кафяви,но пък модела е страхотен!![]()
Точно такъв модел си търся, само че малко по-ниски и черни ... уффф никъде нямат моя номер ..
![]()
+1Първоначално написано от ceci_i_vlado
..Why can't I be innocent..
Ами най-малкият - 35, пък повечето от този модел започват от 36 ..или 35 е свършил.Първоначално написано от Regina;
![]()
са като се замисля даже ми изглеждат бабешки![]()
незнам защо, ама като видя такива обувки на токчета и кафяви, винаги ми се струват бабешки![]()
![]()
35???Първоначално написано от taamara
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
леле... на колко ти на колко си бе?
е кво са,нисичка е
и е много по-хубаво малко краче
е еми незнаех че е, и аз мнго бих искала да нося тоя номер ама... мечти, мечтиПървоначално написано от Taste the rainbow
Самите обувки са хубави,но цвета хич не ми допада,ако бяха черни щяха да са идеални![]()
Now I've found, who I am
There's no way to hold it in
No more hiding who I want to be
This is me
Ми не са лоши..кефят ме и междо другото имам същия килим![]()
Every Time You Masturbate,God Kills an Emo Kid,So Please,Keep Touching YouSelves =]