- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ох много ли са грозни???
Браво за избора. Този вид е страхотен,модерен и прекрасен. Те какви носят? Само маратонки и розово-синички сандалки ли?
Продължавай в същия дух![]()
Smile!?
само цвета не ме кефи иначе са супер![]()
.......А ти беше част от живота ми! До вчера беше с мен а сега къде си?Забрави за всичко нали?Аз бях просто поредната...но знам,че те БОЛИ!
обувките са супер ..само че не са мой тип ... а онези момичета сигурно ти завиждат ...
меко казано са бабешки ..не ми харесват изобщо ..но не трябва да мислиш за мнението на другите ..! Важното е на теб да ти харесват![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Много са готини. С чанта от същия цвят ако се съчетаят...екстра. Не са бабешки, просто тея дето ти го казват сигурно носят кецове и гуменки.
Мен ме кефят,не ги слушай другите![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
обувчиците са сладки,ама чантата нещо не ме кефи . . . Избора е изцяло твой![]()
Бях пияна, когато си написах ника.
не са бабешки цвета е малко взискателен ама иначе не са лоши![]()
.......А ти беше част от живота ми! До вчера беше с мен а сега къде си?Забрави за всичко нали?Аз бях просто поредната...но знам,че те БОЛИ!
Много са ти хубави обувчиците
"Вие ми се смеете, защото съм различен, аз ви се смея, защото всички сте еднакви!"
sored mene sa dosta stilni ama ne znam na kolko si godini i kvi drehi nosi6,6toto sa leko pretenciozni ne moge6 da gi slogi6 na vsi4ko ili na ne6to mn sportno,taka 4e ne znam de no sami po sebe si sa qko mene me kefqt![]()
.
На мен не ми харесват.
Но това не эначи,че на теб не може да ти харесват.
Щом ти им се кефиш,носи си ги и да не ти пука кой какво каэва.Какво сега?Ще се обличаш както на другите им харесва ли?![]()
И не каэва,че не се влияеш от мнението на хората.Ако не се влияеше,надали щеше да пуснеш таэи тема. =]
И такова поняктие като "нямам вкус" или "еди кой си няма вкус" няма.Всеки има някакъв вкус.Просто рядко съвпада с това на другия. =]
Честити обувки и със эдраве да ги носиш.Дано са качествени. (:
This time, This place
Misused, Mistakes
Too long, Too late...
Who was I to make you wait?
мен пък ме кефят готин ток![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
li4no az ne nosq visok tok i ne sum fenka na tozi tip obuvki, no tezi mi haresvat ! mnogo momi4eta pravqt greshkata da si kupuvat prekaleno oficialni obuvki a tezi ne sa takiva! 4estiti =]
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
не са лоши въпреки че аз си падам по спортния типкецки
![]()
skype-natito_0889
не са лоши![]()
Не са мои стил.. ама не са и бабешки както ти казват другите
иначи чантата е яка..
пък кво ти пука ти нали си ги харесваш![]()
Мечтите са безкрайни..
Емиии аз никога не бих обула такива ... С тоя ток ( висок е(поне за мене ... си1ки си имат мнение)) Кафявия цвят ми е омразния ... и с удоволствие бих ги заменила с нови кецове ама ...
You’re so gay and you don’t even like boys
No you don’t even like
No you don’t even like
No you don’t even like… PENIS
Първоначално написано от gryyym
Прав/а е !![]()
You’re so gay and you don’t even like boys
No you don’t even like
No you don’t even like
No you don’t even like… PENIS
izvinqvam se,ako vuprosa mi 6te podrazni nqkoi,ama taq tema ne e li vreme ve4e da se zakliu4i??????????????????????????????????????????