- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ох много ли са грозни???
Na men mi haresvat![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Черен панталонПървоначално написано от BeBsItO
Според мен това е най-лошата комбинация. Черно и кафяво
Иначе чантата и обувките са хубави....
грозни чипици....
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
mmm naistina sa malko babe6ki.....
яки са
а ако бяха и черни щяха да ми хареат още повече![]()
in defense of our dreams...
Аз лично не бих обула подобни обувки поради простата причина ,че не ми допадат.. но в случая не е важно какво мислят хората.. важно е на теб да ти харесват..
Facebook : Даяна Денкова
ЕгАбе хора....ако не друго от тая тема разбрах едно......колкото хора по света-толкова мнения![]()
![]()
Егати
![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
Обувките са чудовищно лоши... покъртително безформено съчетание между цвят, модел и токче... майка ми е на 44 години и си призна, че не би ги обула... а на мен ми изглеждат... как да се изразя... пусти? скучни? с нищо не биха ми привлякли погледа, нито впечатлили... но щом ги харесваш, си ги носи и не слушай останалите, носи ги с високо вдигната глава и здраво стъпила на земята... за да не стават гафове...
Ах, точно такаПървоначално написано от BeBsItO
![]()
Намерих си и аз подобниии, каквито исках, и то 35 номерчерни, изчистени ...от кога искам такива, ето и снимка:
http://www.prikachi.com/files/333982V.jpg
Сладурски саПървоначално написано от taamara
![]()
ami ne bih nosila az takiva obuvki,na 17 sym, mislq che po biha otivali na maika mi,spored men ne sa mladejki![]()
......Race the moon... Catch the wind Ride the night to the end... Seize the day, stand up for the light......
Лично на мен не ми харесват - просто този тип обувки не ми допада .А ако се влияеш от модите ще ти се налага постоянно да си купуваш нови, защото разбираш ли тоя месец това не е актуално... ааайде бегай - носи това, което ти харесва и ти е удобно и не се влияй от което и да е мнение!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Сори,че ще го кажа ама...ИУУУУУУУ!!!Първоначално написано от taamara
П.П.Такива са ми обувките за народните танци-МРАЗЯ ГИ!!!![]()
ако си над 17 са точно за теб ама не си предствям 15 годишна с такива,иначе са мн стилнисамо дето аз не обичам кафяво
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Еми и аз не обичам кафяво. Това са ми 1 вите обувки в такъв нюанс. И са бордови,но на снимката изглежда кафяво.Първоначално написано от kriska__
![]()
![]()
не ми харесфатне са мой стил..
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Аз нарочно си взех изчистени обувки, минала съм възрастта да нося дрехи и обувки с разни надписи, панделки, пандифлюшки и т.н.![]()
Да права си !Първоначално написано от taamara
Мен обаче ми е мн смешно ...некви на по 13 години....и ми викат...да бабешки са. Ем,ок -всеки си има мнение....но немога да разбера какви са ви критериите, щото бас ловя ,че 1/3 поне мога да ви ударя в земята с моите бабешки обувки
![]()
![]()
![]()
![]()
пп Носете си Кецките с здравеСамо да светна...че и това стана демоде.....всеки 2 ри е с тях...... аз също ги харесвам.....ама ми писна всички да носят
![]()
На всички сдухани ЕМОТА ,ПЪНКАРИ И МЕТАЛИ приятен ден!![]()