- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ох много ли са грозни???
Да бе... а иначе пееше песента "Предпочитам да сте откровени"
Е казах си мнението и ме обявиха за комплексирана металиска... представяте ли си?задето не нося бабишки чокундури... тцтцтц
Аз пък бас ловя, че и една крачка не можеш да направиш с тях и на втората секунда ше се търкаляш в някоя канавка... сега отивам да се похваля на всички, че съм станала сдуханооо емо... и пънкарка дори О.o
АРЕ МОЛЯ ТИ СЕ, ТИ ПЪК ТОЧНО ! БРЕЙЙЙ МНОО СЕ ФИЛМИРАШ.....Първоначално написано от rnbbaby666
Първоначално написано от ™G-Baby™
Като модел не са лоши ама цвета е гаден.
Не са по мой вкус, но ако видя момиче с такива обувки не би ми направило лошо впечатление![]()
Простите хора нямат край Me4TaI_za_Me4ti![]()
Ми не ми допадат..
Ма както казаха повечето важното е ти да си ги харесваш.![]()
не ги виждам добре отпред ама имат супер готино и слабилно токче.браво!![]()
S.O.S please, someone help me... (music)
Аз наскоро си търсих обувки, и ако не търсех за училище, да са удобни, щях да си взема навярно нещо подобно![]()
Пак ше се повторя.. Не е важно мнението на другите, а дали на теб ти харесват. (: Все пак хората имат различни вкусове и не на всеки му харесва всичко, но факта, че приятелките ти са се изразили така, не говори добре за тях... Всички сме различни, въпросът е да се разбираме.![]()
Биват.
Sasho1988
Варна..
stra6ni sa,bravo za izbora
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
аз съм виждала много момичета с такива обувки..не са бабешки..преди и аз носех такива но сега ..смяна в стила ии така..бих сложила такива обувки с някои хубав тоалетот теб зависи съчетанието.. обувките са хубави
![]()
+1Първоначално написано от does_it_matter
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
Не,не са бабешки,но аз лично не харесвам такъв тип обувки![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
хубави са и са доста стилни![]()
Обувките са хубави,само ако не бяха кафяви.Прочетох,че искаш да ги носиш с черен панталон? НЕ,моя съвет е да не го правиш-черно и кафяво е отвратителна комбинация .....
Better DeaD,Than In Love ...
Виж... важното е на тебе да ти харесват.Не е хубаво да се влияеш от мнението на другите ..пък аз моето мнение ще си го запазя в тайна :P
Ще ти кажа,нооо без да ми се обиждаш!Без да възприемаш коментара ми като намек,че нямаш стил или обувките не ги бива или са бабешки...Аз лично не харесвам такъв стил...много са ми досадни токчетата
Ама иначе цветът е....УАУ!
Върховен!БРаво за избора!Айде успех с новите обувчици и да не ти дреме,че на някои не им харесват...
![]()
+1 Убивките са страшни и аз искамПървоначално написано от Dessynka
![]()
на мен ми харесват =]![]()
=)))) Любов, любов и накрая fuck off =)))
Харесват ми не са лоши нито бабешки
Голям размер на картинката! /machoka/
Апф браво че не се влияеш от чуждото мнение.. има за какво - много са си яки! Изобщо не се тормози!![]()