- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ох много ли са грозни???
Aми на мене обувчиците не ми допадат,обаче чантата е велика...![]()
Хмм,обувките са стилни...спор няма,но те са строго индивидуални!Не мисля,че подхождат на тийнейджър!Другото което е,аз не бих ги съчетала с черен панталон(дълъг).Всеки си има вкус,както и свое лично мнение,така че ти сама решаваш какво да обуеш,облечеш и пр.Искаш съвет?Имаш го!
На мен ми харесват,само цвета не ми допада,но попринцип този не ми е от любимите цветове,иначе са мн сладки![]()
Just haters make me famous! εĭз
пфффф, как решихте, че обувките са кафяви
вишневи/винено-червени са, вижда се какъв е отблясъка![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Симпатични са...в никакъв случай не може да се каже,че са бабешки...
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
И аз това се опитвам да обясня 1000 пъти..но кой ли те слуша......Първоначално написано от alice sw
![]()
ЦВЕТЪТ Е ВИШНЕНО ЧЕРВЕН
Първоначално написано от ™G-Baby™
awe nali ti kazahme 4e sa sladki...az mislq 4e qnma smis1l ve4e ot taq tema ...ne im obr16tai fnimanie zavijdat...
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
Да,и аз мисля че вече няма смисъл от тази тема. Все пак да питам още нещо- ЗАЩО ВСИЧКИ МИСЛИТЕ ,ЧЕ НЯМА ДА ОТИВА НА ЧЕРЕН ПАНТАЛОН И САКО?![]()
vseki si ima mnenie vaob6te da ne te ebe tqhnoto. Ti sama si kazva6 na men si mi haresvat tfa e nai-vajnoto I edva li kato napravi6 tema tyk 6te nameri6 re6enie na problema si vseki moje da ti kaje 4e sa stra4no hubavi ili otvratitelno grozni . Hrata sa individyalni i na en mi se e slu4vala pak i ne vinagi e vajno da si v krak s modata![]()
СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯжам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!
Първоначално написано от ceci_i_vlado
![]()
Грешка беше, че ти повярвах, само себе си виня. Грешка беше, но я повтарях сляпо вярвах в любовта.
za6to da ne otiva ... ako si probala i ti har ...Първоначално написано от BeBsItO
![]()
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
Независимо дали са кафяви или вишневи или каквито и да било,в комбинация с черен панталон и сако е кофти,понеже черното си е черно,но неможе да се каже,че отива на всичко.Пък и защо е задължително да се носят с официални дрехи,аз мисля,че с сако и панталон пък е доста,като за голям човек. Изпробвай нещо,като някоя пола,дънки има супер готини туники с широките колани ........Все пак ти си знаеш,въпреки това,както беше споменал някой,искаш съвет-ИМАш ГОПървоначално написано от BeBsItO
![]()
Better DeaD,Than In Love ...
Еми....трябва да съм по-офицялна,тъй като ще чета едно приветствие към новите ученици (8 и 9 ти клас) ......![]()
И все пак мисля ,че отиват на черния пшанталон....щото е втален....тип цигара.....
Какво искате да кажете,че черното само с черно върви???
Дай цял ръст така не мога да преценя.И какво ти пука на теб по-междудругото.Нали на теб ти харесват и си правиш свои стил.Е всички станахме роби на модатаПървоначално написано от BeBsItO
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
:OOOOOOOOOOOO i az si kupih sa6titeee... mn sa qki i sa mn udobni
If you want to be my boy, lick my pussy for my joy,
lick it out, lick it down , lick my pussy all around!
момиче съм
Razbrah ve4e!Първоначално написано от besnicataa
много са сладурски![]()
И към дъното да тръгнеш дори,
ще съм с тебе чуваш ли.
И лицето твое над водата ще държа,
за да не потънеш никога.
Дори живота да те промени,
ще те обичам чуваш ли.
И каквото мога и не мога ще ти дам,
няма никога да те предам.
Хубави са. Заедно с чантата е идеално. Аз никога не бих ги обула, но това е друг въпрос.
zna4i obuvkite sa super qki ,v stil denim prosto trqbva da gi sa4etae6 pravilno..![]()
If YoU HAd JuSt OnE WiSh, WhAt WoUlD It Be?
Не са лоши ! А и щом на теб ти харесват това е важнотоС здраве да си ги носиш ...
![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?