- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ох много ли са грозни???
На същото мнение съм.Първоначално написано от pepita87
И един съвет до момчето- Да си гледа кефа и да не се води по мнението на приятелки, защото съществува и такова нещо като "женска завист".
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
+1Първоначално написано от dark_sw
mn sa si lsadki daje oneq pikli dasa si gleda rabotata....
daje cveta e sladurski ..debelinata na tok4eto e mn dobre...
ne se vliqi ot 4ujdoto mnenie![]()
[/quote]
spok be obuvkite sa ti mn qki pone mene me kefqt pak na teq im kaji da si go navrat........ kat mislqt taka..Pak i kakvo ti puka kakvo mislqt drugite vajnoto e 4e ti si gi haresva6.Vse pak ti 6te gi nosi6,no spoko mn sa qki.![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от tsvetim_93
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
темата е от 3-ти септември ....тия обувки вероятно вече не ги носи..ама вие продължавате да давате безсмислени мения
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
mn elegantni i simpati4nis zdrave da si gi nosi6
hi4 da ne ti puka za tia deto ti zavijdat
![]()
Vsichko drugo moje da sa, no ne sa bebesh! Te tezi momicheta trqbva mnogo da ti zavijdat, che da izmislqt che sa bebeshki. Na men mi haresvat :P , no po princip haresvam cherni obuvki povehe ot kafqvite i haresvam mnogo tynko tokche :P.
eeee,neee!![]()
![]()
Celi 16 stranici za ednite mu obuvki,dali bili babe6ki ili ne!Oh,ne ne
Tq avtorkata ,deto kazaha sigurno im e vidqla ve4e smetkata,te tuka cukat komentari,da trupat reiting
![]()
Абсолютно не разбирам защо осмокласничка носи такива обувки...Първоначално написано от Madness
mindscan
Дори са си много сладки![]()
![]()
![]()
![]()
All you need is a smile...
Предишният ник: buBblE..gUm
..ама няма ли да се спрете бе????![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Ами обувките са яки, но ми приличат повече официялни и според мен не са за всеки ден.
С тЕбЕ лЕкО сЪм ЖеСтОкА...
пРоСтО аЗ сЪм СкЪпА сТоКа ..
НяМа Да Ме ПрИтЕжАвАш...
СоРи СлАдЪк СаM OсТаВаШ.
На мен не ми харесват,но всички имаме ръзличен вкус!Щом на тебе са ти допаднали,значи са си хубавки...А другите могат да си говорят много неща.![]()
най-важното е как се чувстваш когато ги носиш, пък и всеки има различен вкус на мен лично няма да те лъжа не ми харесват,но ще се повторя самата ти ще усетиш дали ги харесваш,когато ги носиш![]()
To infinity and beyond.
абе хора няма ли да спрем да отговаряме на темата обувките сигурно са се скъсали вече а всички продължават да постват мнения![]()
Обувките не са зле,но и не са мой вкус.Честно казано не ми харесват,понеже обичам ниски,удобни обувчици![]()
мн мразя такива момичета, които почват да критикуват и да обиждат, само защото завиждаткажи им че не те грей изобщо кфо мислят те
![]()
..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [`* ]
Ами като модел ми харесват, но като цвят не.. кафявото не ми допада, виж сега ако бяха черни![]()
na mene puk ne mi haresvat ..![]()
If you wanna be rich,you got to be a bitch !..
http://imod.co.za/wp-content/uploads...ilton-doll.jpg
ми обувките не са лоши,ама не са точно мой стил а и ако беха чернииначе изобщо не ги слушай тези дето са ти казали че са бабешки-не се влияй много от чуждото мнение
![]()
Kлюч.
Smoking can really kill a person,why don`t you try it?
твоита приятелка е назад с материалаОБУВКИТЕ СА ЯКИ
Ne sym perfektna,n0 sym efektna!Na k0it0 mu stiska,neka me p0iska!Siln0 0bicham,trydn0 proshtawam,lesn0 p0ludqwam,gadn0 naranqwam,ran0 ili kusn0 vsichk0 p0luchawam!D0ri da padam,otnovo stawam i produljawam.. (h)
наистина са демоде но са шикабе ако са съчетани с подходящо облекло и аксесоари ще е готино
![]()