.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Прекалено окосмяване при жените

При някои момичета поради наличието на повечето тестостерон се появява фино окосмяване по цялото тяло. Чувала съм за хранителна добавка, която подпомага баланса на хормоните и по този начин това окосмяване изчезва. По принцип е добре да се консултираме с лекар и аз го направих, казаха ми, че няма нищо притеснително, но все пак окосмяването си стои, разбира се. Моля ви ако някой знае коя е добавката или е имал такъв проблем и се е излекувал да сподели.

Какво представляваше консултацията ти? Изследва ли ти хормоните? Стандартните хормони, които изследват, не са всички, които може да са причина за прекомерно окосмяване, за другите трябва да заплатиш.

И не на последно място, сигурна си ли, че имаш прекомерно окосмяване (къде точно, колко), или си внушаваш?

Консултацията ми беше с ендокринолог, а окосмяването е абсолютно навсякъде.

Гинеколог и хормонални изследвания.

Ти пак не каза много.

Изследваха ли ти хормоните дали са в норма?

Всички хора имат окосмяване навсякъде, освен по устните, дланите и ходилата. Всички други части са покрити с фини косъмчета/мъх. Обикновено проблемното окосмяване е свързано със засилено такова по кръста, корема, между гърдите, шията, бузите, при теб така ли е?

Но все пак по темата - няма такива добавки, а ако има са поредната измислица, целяща да точи пари.

Кръста, корема, гърдите - да. Гледа ме с ехограф на корема и щитовидната жлеза.

Попитай в някоя аптека за тази съставка, аз лично не съм чувала за такова нещо и не мога да ти помогна
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си