.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

проблем с влизането в интернет

Здравейте на всички!!!!
    Имам следния проблем на лаптопа! прейнсталираха го и сега не може да влизам в сайтове с жичния интернет !
    Вижте какво ми излиза:

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=7381401

Човекът който ми го е прейнсталирал беше написал в настройките неговият IP адрес ( той не ползва модем) аз истрих неговият IP но пак не мога да се свържа с интернета!
    По принцип аз съм с модем и не трябва да се въвеждат никакви адреси а направо да се свързва но........
    нещо не съм направил както трябва.
    Дано да сте ме разбрали какво изкам да ви кажа и да ми помогнете

na teq dvete komputar4eta 2-p1ti v/u tqh, sled tova properties -> internt protocol (TCP/IP) i sloji otmetka na polu4avai avtomati4no Ip
    Този профил не се използва!

добре - отивам в контрол панела после network and internet нещо си после нетлорк канекшан и после на къде ?

Аз също имам такъв проблем и ще се радвам да обясните

локал ареа конектион -> клик 2 пъти в/у иконката -> най-долу пропертиес -> Интернет протокол (ТЦП/ИП) -> клик 2 пъти в/у него -> отметка на получавай автоматично ип!
    Този профил не се използва!

ами точно така и аз преди го направих ама я не иска...... излиза ми това което ви бях сложил за линк

здравийте имам проблем помогнете

той е само при един сайт в импулсе ми излиза сас огромна графика и не мога да си го оправя хем махнах мозилата и я инсталнах отново но не става сичко е огромно и това е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си