- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- А как да накарам някое момиченце да седне до мен :D
Набелязваш си момиче,отиваш и питаш дали е свободно и ако да сядаш![]()
Суетата.Моят любим грях.
Попитай я![]()
момичетата не хапем
![]()
Май не правиш разликата а ? У нас живея аз , а това за училището мисля че е обществено.. Така че какво пречи да седнеш където искаш не мога да разбера.. Какво ще ти кажат ?Първоначално написано от The Demon
всъщност аз предпочитам да седна с момче защото момичетата ме разсеивати аз исакм да седна до наи якото мамче но ще видим какво ще стане
![]()
Преди да се разсърдиш, увери се че нямаш повече усмивки
emi parvo otiva6 i se zapoznava6 s neq, zagovarqte se i taka ot duma na duma se stiga do replikata: ako nqma s kogo da sedi6 ela pri men ako iska6, ako li ne: svobodno li e mqstoto? i hop do neq si
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Боже срам те било.. Отиваш при мадамата и питаш, а дори и да ти откаже няма нищо чак толкова лошо. Щом ще сте в един клас ще имате време да си запознаете и прочие.
Хаха , аз такива проблеми нямам. Отивам сядам , може да се дърпа 1-вата минута , ама после ме искат.![]()
Veni , Vidi , Vici !!!
Ма ти некъф гъзар ли си или кво?Първоначално написано от Passport
![]()
![]()
![]()
I love only myself and fight only for myself!
Е па седни до нея ,няма да те гони . . ако каже нещо ,кажи й - ако искаш ти се махни ,на чина не пише твойто иметака де ,ако ще се прави на печена и ти й се направи
![]()
Я съм Войвода !!! турбо ГЪЗар с привилегий :PПървоначално написано от The Demon
![]()
Veni , Vidi , Vici !!!
Щом ще си в нов клас, съмнява ме да ти каже "Да", ако я попиташ дали е свободно, щот вероятността да се познава с някой и да са се разбрали да стоят заедно е доста малка. Пък ако случайно си някъв супер карък и те отреже, ще седнеш до някое друго момиче. (:
То така ще излезе че само се пробваПървоначално написано от AFT
AFT нали идеята е да седна ТОЧНО до това момиче...![]()
Еми, ако искаш да ти е сигурно сядането до нея, що не я заплашиш с пистолет?!
Тва е добра идея...но...ще ми услужиш ли с твоя?Че моя е в районното![]()
хващаш я за плитката и я влачиш до чина..подле и казваш : няма да мърдаш от тука щото ще те пребия...![]()
при мене ще е малко трудно да се дореда да седна до някое момиче щото класа ми е 5 момичета на 24 момчета![]()
![]()
и се ми е едно честно казано
![]()
Ами зависи какво е момичето, щото ние всички сме различни...ако е от тея, дето гледат външния вид, ако си хубав, ще иска. Или ако е някоя сметкаджийка бутни някой лев и ще седне...а ако е нормална просто й кажи, че би искал да седнеш до нея, ако няма нищо против и мисля, че ще се съгласи...всичко е въпрос на характер
ако не поиска, няма смисъл да се срамуваш, животът продължава, ще има още много готини момичета и след нея
![]()
Гледам луната - виждам теб, гледам звездите - виждам теб , гледам небето - виждам теб. АБЕ МАМА МУ СТАРА, МРЪДНИ!
Задарпай я :D :D :-D :-)
Офф не мога да разбера защо толкоооова много искаш да седнеш с момиче...Та, ако стои сама-отиди при нея, кажи "Здрасти" и попитай дали можеш да седнеш. Ако каже да-заговори я, запознайте се и след малко я попитай дали може да останеш да стоих до нея... Дано подейства, ама ако е някоя кифла много яко ще те изрита!
![]()
Идеята е дори да е кифла да я накарам да седне до мене...Първоначално написано от ~Violet~fairy~
![]()
ami ne mojesh da q nakarash nasila da sedne do teb,otidi pri neq popitai q svobodno li e sedni/ako ti kaje 4e e svobodno/i zapo4ni razgovor,nakarai q da misli 4e iska da sedi s teb![]()
СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯвам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!