.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    Набелязваш си момиче,отиваш и питаш дали е свободно и ако да сядаш
    Суетата.Моят любим грях.

Попитай я момичетата не хапем

Цитирай Първоначално написано от The Demon
    Цитирай Първоначално написано от Taraaa
    Оф Боже .. НАправо отиваш и сядаш бе.. Какво ще ти каже ако те помоли някога да се изместиш казваш й измести се ти и готово .. Няам да правиш каквото ти кажат аа ма хаа
    Хм..идвам у вас и ми викаш махай се и аз ти викам не бе ти се махни
    Май не правиш разликата а ? У нас живея аз , а това за училището мисля че е обществено.. Така че какво пречи да седнеш където искаш не мога да разбера.. Какво ще ти кажат ?

всъщност аз предпочитам да седна с момче защото момичетата ме разсеиват и аз исакм да седна до наи якото мамче но ще видим какво ще стане
    Преди да се разсърдиш, увери се че нямаш повече усмивки

Супер фен Аватара на gabi_94
    emi parvo otiva6 i se zapoznava6 s neq, zagovarqte se i taka ot duma na duma se stiga do replikata: ako nqma s kogo da sedi6 ela pri men ako iska6, ako li ne: svobodno li e mqstoto? i hop do neq si
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Боже срам те било.. Отиваш при мадамата и питаш, а дори и да ти откаже няма нищо чак толкова лошо. Щом ще сте в един клас ще имате време да си запознаете и прочие.

Хаха , аз такива проблеми нямам. Отивам сядам , може да се дърпа 1-вата минута , ама после ме искат.
    Veni , Vidi , Vici !!!

Град
    В нас
    Цитирай Първоначално написано от Passport
    Хаха , аз такива проблеми нямам. Отивам сядам , може да се дърпа 1-вата минута , ама после ме искат.
    Ма ти некъф гъзар ли си или кво?
    I love only myself and fight only for myself!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Е па седни до нея ,няма да те гони . . ако каже нещо ,кажи й - ако искаш ти се махни ,на чина не пише твойто име така де ,ако ще се прави на печена и ти й се направи

Цитирай Първоначално написано от The Demon
    Цитирай Първоначално написано от Passport
    Ма ти некъф гъзар ли си или кво?
    Я съм Войвода !!! турбо ГЪЗар с привилегий :P
    Veni , Vidi , Vici !!!

Град
    40 Miles from the Sun
    Щом ще си в нов клас, съмнява ме да ти каже "Да", ако я попиташ дали е свободно, щот вероятността да се познава с някой и да са се разбрали да стоят заедно е доста малка. Пък ако случайно си някъв супер карък и те отреже, ще седнеш до някое друго момиче. (:

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    Щом ще си в нов клас, съмнява ме да ти каже "Да", ако я попиташ дали е свободно, щот вероятността да се познава с някой и да са се разбрали да стоят заедно е доста малка. Пък ако случайно си някъв супер карък и те отреже, ще седнеш до някое друго момиче. (:
    То така ще излезе че само се пробва

Град
    В нас
    AFT нали идеята е да седна ТОЧНО до това момиче...

Град
    40 Miles from the Sun
    Еми, ако искаш да ти е сигурно сядането до нея, що не я заплашиш с пистолет?!

Град
    В нас
    Тва е добра идея...но...ще ми услужиш ли с твоя?Че моя е в районното

Мега фен Аватара на lenito_sf
    хващаш я за плитката и я влачиш до чина..подле и казваш : няма да мърдаш от тука щото ще те пребия...
    при мене ще е малко трудно да се дореда да седна до някое момиче щото класа ми е 5 момичета на 24 момчета и се ми е едно честно казано

Ами зависи какво е момичето, щото ние всички сме различни...ако е от тея, дето гледат външния вид, ако си хубав, ще иска . Или ако е някоя сметкаджийка бутни някой лев и ще седне...а ако е нормална просто й кажи, че би искал да седнеш до нея, ако няма нищо против и мисля, че ще се съгласи...всичко е въпрос на характер ако не поиска, няма смисъл да се срамуваш, животът продължава, ще има още много готини момичета и след нея
    Гледам луната - виждам теб, гледам звездите - виждам теб , гледам небето - виждам теб. АБЕ МАМА МУ СТАРА, МРЪДНИ!

Задарпай я :D :D :-D :-)

Офф не мога да разбера защо толкоооова много искаш да седнеш с момиче... Та, ако стои сама-отиди при нея, кажи "Здрасти" и попитай дали можеш да седнеш. Ако каже да-заговори я, запознайте се и след малко я попитай дали може да останеш да стоих до нея... Дано подейства, ама ако е някоя кифла много яко ще те изрита!

Град
    В нас
    Цитирай Първоначално написано от ~Violet~fairy~
    Дано подейства, ама ако е някоя кифла много яко ще те изрита!
    Идеята е дори да е кифла да я накарам да седне до мене...

Град
    sofia
    ami ne mojesh da q nakarash nasila da sedne do teb,otidi pri neq popitai q svobodno li e sedni/ako ti kaje 4e e svobodno/i zapo4ni razgovor,nakarai q da misli 4e iska da sedi s teb
    СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯвам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си