- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- А как да накарам някое момиченце да седне до мен :D
Ае ся тва е противоположна версия на темата със сядането с момчета.Някой заучава ли реплики пред огледалото?![]()
I love only myself and fight only for myself!
Това по-трудно ще стане..
отначало,ако не може седни с момче,пък после викни некоя...
Абе..както бях писала и в предишната тема - сядаш направо!А па ако забележиш че ти е метнала оконачи бутай приятелката й седай
![]()
ХАхаха .. Толкова ли е трудно да отидеш и да седнеш ..
Ами като гледам другата тема май ще трябва ние момчетата да се надяваме някоя кифла да ни питаЩото нз какво ще е настроението ама малко ще ме е срам да питам някоя дали иска да седиме заедно....да хване да ме отреже и напрао няма да си простя такава излагация.
![]()
Питай я дали може да ти даде домашното за другия час, сядаш до нея и почваш да пишеш по време на час![]()
Impossible is nothing ;] ^^
^^
Първоначално написано от chefzz
Да пич става въпрос за 15 септември кфо домашно бе![]()
Оф Боже .. НАправо отиваш и сядаш бе.. Какво ще ти каже ако те помоли някога да се изместиш казваш й измести се ти и готово .. Няам да правиш каквото ти кажат аа ма хаа
Хм..идвам у вас и ми викаш махай се и аз ти викам не бе ти се махниПървоначално написано от Taraaa
![]()
hahahanice...
Първоначално написано от Drogiranata_
sqda6 usmihva6 se i i vika6 nqma6 protiv nali s ednoi gotovo....
kato gi gledam na6te gadove tova se okazva edin dosta efikasen metod...![]()
Яко...евалаПървоначално написано от jim_beam
![]()
Tfa stava , no posle 6te izlze mn grub i edva li 6te iska nqkoe momi4e da sedne do negoПървоначално написано от Taraaa
![]()
.... ДаВаМ тИ КлЮчА и АдРеСа - НеКa Аз Да БъДа ТвОяТа ПрИнЦеСа .....
ако момчето е яко...и се държи яко...сяко момиче ще седне![]()
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
абе отиваш и сядаш при най-яката, ако те изрита, поне си пробвал![]()
Баси,то и ние чакаме некой кифльо да дойде да ни помоли да седнем с него,ама нема бацеПървоначално написано от The Demon
А ти представяш ли си аз да питам някое момче и то да ме отреже.Леелееее, баси излагацията
![]()
![]()
Брао пич,жалко,че не сме в едно даскало
![]()
- Closing my eyes I can see your face
But the feeling of warmth is long gone...
Аз,сядам при всяка,без проблеми,но само едно от момичетата е най-яко,защото с ней най-лесно се рзбираме относно пищовите и контролните.![]()
Като бях 8 клас на 15 един съученик седна до мен. Попита ме "Свободно ли е", а аз казах да без даже да го погледна, тей че питаш и сядаш...![]()
Питаш дали е свободно,ако е-сядаш.Голяма философия,ще ви изядем.![]()
-Сводюбодно ли е?
-Да.
(сядаш)
ии се заговаряте
лол..не мислех че е толкова трудно![]()
![]()
... ама и вие какви теми пишете не е истина![]()
ТЪрси си място,минава покрай тебе и ти: "Сядай тука ма!"![]()
Ми,преди с класа ти да влезете в стаята запирказвай някое момиче на квато и да е тема,после питаш свободно ли е мястото до нея (ако вече не е седнала с някой,ако е - пробвай с друга) и сядаш ;]
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
Според мен е по-добре момче да помоли момиче да седне с него, а не обратното![]()
Няма от какво да се притесняваш да попиташ, всички ще бъдем нови и мисля, че няма да ти откажат, повечето момичета предпочитат да седят с момче![]()
Моята свобода свършва, там където започва твоята!
ние понеже сме равен брой момчета и момичета
първо госпожата каза на всички момчета да си изберат чин и после момичетата седнаха при което момче си изберат О.о