- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- ПАК се скарах с майка си...
Вече ми умръзна!Имам си приятел,с който много се обичаме.Майка ми знае за него и го приема добре.Най-много й харесва това,че той е от друг град и не можем да се виждаме често.Но това е друг въпрос.Сега съм при баба и дядо,а майка ми е в София.На ден си говорим по няколко пъти.Вечер си пишем в скайп или си говорим.И ето тук идва проблема.Преди 2 вечери майка ми ми звънеше,но аз не й вдигнах,защото говорех с приятеля си.Бях я предупредила и тя нямаше нищо против.Но ми се ядоса и ми се разсърди въпреки това.Защото било според нея неуважение,че не съм й дигнала.А ние се бяхме разбрали,че докато си говорим по скайп с някой друг ще си пишем.Но тя се ядоса и трябваше да й се извинявам 1000 пъти,за да приеме.Вчера ми каза да й се обадя по джиесема,но аз днес забравих и тя ми звънна.Извиних й се и тя прие.След това си говорехме в скайп и тя беше весела.Но й звънна някаква приятелка и тя ми затвори,за да й вдигне и след това да яде.Аз нищо не казах.Но по едно време започнах да си говоря с приятеля си и тя ми звънна.Аз й писах,че сега говоря с него.Тя се ядоса,че й отказвам да говоря с него за 2ри път(което всъщност не е вярно,защото аз му затварях понякога,за да говоря с нея,но не й казвах).Било неуважение спрямо нея,когато съм й била написала,че говоря с него.Каза да не я търся никога повече и да си остана при баба и дядо или да ходя при баща си...Или дори при гаджето ми,не не и да се връщам при нея.Ядоса ме страшно много,но аз нищо не й казах.Вече се уморих дори да й се сърдя.На 14 съм.Все ще се заяде за нещо.В един момент е супер весела,на другия е ужасно ядосана и то без да даде конкретна причина.Винаги аз трябва да я открия.Не знам какво да правя вече.Казват ми да не ми пука,но аз съм човек на който му пука от много неща...![]()
Това,което най-много ме дразни е,че когато някой я търси в скайпа да си говори с нея(дкато ние си говорим),и тя веднага ми казва "Айде,че ме търсят,чао маме" и веднага ми затваря.А когато аз говоря единствено с него,когато тя ми звани,трябва да му затварям.Каза ми,че било такова неуважение,че все едно съм й написала "еби си майката" ,а не "Говоря с него в момента".
...Ще съм при баба и дядо до 12 Септември...Ако все още иска да се прибера в София при нея.
Да,разбирам,че й е трудно да е сама,опитвам се да й вляза в положението.Но защо тя не се опита и мен да разбере???Много добре знае,колко го харесвам и т.н...Не знам как да й обясня по начин,по който тя би ме разбрала.Мисли си,че го правя нарочно,но не е така.Когато се карам с нея направо откачам!
Кажете какво да правя...Имам чувството,че съм изпаднала в няква дупка или все едно съм с неясно бъдеше.
...Някои ми казват,че нарочно го прави,за да ме дразни.Но не мисля,че е така.Просто искам да се справя по някакъв начин.
![]()
Както ми звучат реакциите на майка ти, смени в текста ти наименованието "майка" с някое име на приятелка и ще видиш, че е реакция като на разглезена приятелка.. Поне на мен ми прилича на такава.. За майка ти, незнам, трябва да й обясниш как стоят нещата, като цяло не вярвам някой да ти даде златен съвет. Трябва да си поговорите, и да я убедиш, че това са глупости, или незнам. Ти я познаваш все пак.
Успех, и не се ядосвай... не ти си виновната![]()
Дали ще й мине??![]()
Според мен майка ти просто не иска да приеме, че си пораснала, че си имаш приятел.Един вид те ревнува от него.Не може ли просто да се разберете за време, в което ще си говорите двете по скайп?Примерно, да речем"вечерта към 8 ще ти звънна".Така ще се избегнат доста спорове на тази тема.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Ами когато се прибера,се бяхме разбрали,за времето на компа.Коя колко ще стой.Но това кога да си звъним,мисля,че няма да се осъществи...![]()
спокойно, мисля че скоро ще й мине и ще свикнепросто не иска между вас двете да застава момче, но с времето няма да й прави впечатление :]
Ми до де говори с приятелките си и напиши за какво става на въпрос.Какво толкова се чудиш и ти ?
Според мен майка ти се държи доста детински.Обясни и всичките тези неща на нея. Успех!
![]()
И моята майка се сърди за глупости ...
Държи се като пълно дете![]()
Радвам се, че не знае как да ползва Skype, че ако можеше ...
И аз мисля,че трябва да си поговорите.
Недей да си замълчаваш, ами направо и кажи всичко, което мислиш.
Ако само мълчиш ще стане по-зле.
Аз съм на 13 и все още нямам такива проблеми. xD
Но пък ние с майка ми сме разделени /тя е в Гърция/, пък когато се съберем - бог да ни пази и двете.![]()
поговори с нея .. обясни и какво мислиш .. а и тово най- вероятно е временно и ще отмине .. както каза ти и на нея не и е много лесно ..Успех
И според мен те ревнува. Просто трябва да си поговориш с нея.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
kaji i 4e ti e pisnalo da ti se s1rdi postoqnno za glypoti i da ne go priema tolkova nav1tre za6toto taka i na teb ti stava dosta kofti .obqsni i 4e ne moje neprestanno da se s1obrazqva6 s neq.izvini i se vse pak,p1k znae6 li moje i da i mine.xaide yspex![]()