- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Искам ново таттоооо...обаче...
Хора имам вече една татуировка и искам сега да си направя още една ... обаче нещо ме колебае ...да си я правя сега или да изчакам да мине лятото и да стане студено...или??????незнамм пишете нещо ... ха да си иам проблемите![]()
ми според мен ще е най-добре да изчакаш другото лято
NaLI zNae6 ... TvoQ JivoT s moITe pRavIla !! :P
glupostiii napravi si oktomvri-noemvri ako ne iska6 da stane ot 4erna svetlo siva zaradi sluncetoПървоначално написано от little_miss_kiss
az imam pravih si q mart i mi izbelq vupreki 4e slunceto be6e o6te mn slabo noemvri 6te si q povtorq
![]()
Аз моята я направих януари,и не с обикнвено черно мастило,а с мастило за трайбъл....но въпреки това пак избеля.Така 4е,според мен, няма голямо значение кога ще си я направиш...![]()
I was hypnotised
By your fairy eyes
Like a tiger in the dark
You were hungry from the start...
по-добре си я направи ноември-декември, според мен ще стане най-яка тогава :]
napravi si q sega i tq do lqtoto 6te izbelee i kato si q povtori6 6te byde po gotina tukmo za lqtoto![]()
Жена с вид на хамелеон и характер на питбул!!!
BE SURE YOUR SIN WILL FIND YOU OUT!!!
Ооо, нима "нещо те колебае"?Когато сметнеш, че си готова-тогава си направи.
![]()
n0 imai predvit 4e t0gava drehite moje da q razdraznqtПървоначално написано от s3xy...
.... ДаВаМ тИ КлЮчА и АдРеСа - НеКa Аз Да БъДа ТвОяТа ПрИнЦеСа .....
Ти въобще чела ли си информация за татусите? Аз дето нямам и не се интересувам знам, че не трябва да се прави лятото, защото не трябва да се излага на слънце няколо месеца...![]()
ТУК има повече информация.
po dobre zimata ako q napravi6 lqtoto i iska6 da hodi6 na plaj more i tn nqma da stane se pak pone 1 2 meseca ne trqbva da se izlaga na slance![]()
абе вие добре ли стеедна татуировка се повтаря на няколко години....на сестра ми и е от 5 години и чак тази се забеляза някакво леко избеляване и ще си я повтори
![]()
![]()
![]()
![]()
DO I LOOK LIKE I GIVE A FUCK???
http://www.vbox7.com/play:569e7ff7
http://www.vbox7.com/play:69923c9d
Омг,просветли ме какво е таттоооо ???
ako q napravi6 lqtoto mn 6te te boli za6toto slynceto 6te q napi4a i 6te trqbva da hodi6 s dylgi rykavi (zavisi kade q pravi6) bratov4ed mi si be6e napravil na rykata i 1-2 sedmici be6e s dylgi rykavi
Жена с вид на хамелеон и характер на питбул!!!
BE SURE YOUR SIN WILL FIND YOU OUT!!!
Първоначално написано от Mmmm_SlaDKotO_An4e
![]()