.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Главоболие

hora kajete kakvo da praq 4e mi e malko da prevartq.vtori den me boli glavata syper mn i imam 4yvstvoto 4e 6te se prasne vseki moment. qla sam..izlizala sam navanka..moje bi trqbva da izpiq tybata s voda deto e v hladilnika za da mi mine i dam..izpih v4era i dneska dve hap4eta benalgin. ako ima nqkoe po silno hap4e ili ne6to drygo za da mi mine glavobolieto kajete.

Град
    в СъРцЕтО нА СлЪнЧо
    ima edni prah4eta AULIN probvai s tqh
    Жена с вид на хамелеон и характер на питбул!!!

BE SURE YOUR SIN WILL FIND YOU OUT!!!

Град
    в съня на елфите
    ооо и на мене ми е 2ри ден със страшно главоболие а попринцип рядко ме боли за повече от час. днеска нямах сила да стана от леглото направо имах чувството че ще припадна. първо ме боля само отдясно рязки и мн силни болки, после цялата глава с тъпа постоянна болка. и накрая се обадих на лекаря си, каза ми да стоя на тъмно и тихо място и да поспа. да ама така ме болеше че не можах да заспя. след 2 обикновени нурофена (а през деня пих и други неща) сега ме поотпусна малко , ама усещам че пак почва да ме боли и нз вече ще се побъркам...

Голям фен Аватара на alehole
    Оо и на вас ли Тая глава може да ме убие направо Попринцип,главното за да те боли глава е преумора на очите Но незнам колко са ми уморени очите,ама главата ще ме довърши
    Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !

http://vbox7.com/play:9aff1eb1

Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.

и мен днес ме боли мн главата...чак свят ми се вие...изпий едно кафе или пък аулин,както споменаха по-горе
    Think.Believe.Dream.DARE[!!!]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си