- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- секс от съжаление..
spored vas imali takiva slu4ai kadeto momi4eto sajelqva nqkoi mom4e i si lqga v legloto s nego poradi pri4inata 4e e detsven mnogo go e sajelila ili ne6to ot tozi sort ?
[b]Moderated by a[N]D[i]T[k]a
Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!
e ako si kurva dori i da ne go sujalqva6 pak 6e zeme6 da si legne6 s nego. sig ima takiva slu4ai. a vsu6tnost e super tupo
Ми що да не си легно от съжаление... Все пак и тя ще испита някакво удоволствие след това....
ти да не се съмняваш че са те съжалили? недей![]()
Do you speak Salsa? .......
една приятелка си легна от сажаление с едно момче.. мен лично ме отващава това... вчера в секса имаше страсти...неска на всички им стана като здрасти..
Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?
съжалението съшо е чувство, а де?![]()
Do you speak Salsa? .......
С изключение на девствеността - определено да
всичко е възможно! а това че аз и сиг половината от момичетата във форума не биха го направили е друг въпрос![]()
pri men e obratnoto. Ot sujalenie NE spah s negoBiahme se zabili i vijdali vednuj i edin den za malko da stane rabotata(mnogo strasti mnogo ne6to) ama toi mi kaza,4e e devstven i se otkazah
Vikam si,are mom4eto moje da si nameri niakoe momi4e na koeto mu puka za nego.Tova ne be6e moia slu4ai..
Определено........Първоначално написано от [b
Ако си платиш може и да те съжалят обаче кво ше е тва момиче дет да прай секс от съжаление ....
Ако си платиш може и да те съжалят обаче кво ше е тва момиче дет да прай секс от съжаление ....
стига цъкал тоя бутон прати по 1000 пъти бе
Естествено,че има такива случай : ))) Има много сладки момчета,чаровни и ...истински : )) Които са подиснати,щото били девствени : )) Тва е глупаво : )) Ако нямах връзка и си падах по такова момче,бих го оттървала от тоя глупав комплекс : ))
естествено хора всякакви ,но немисля че има смисал от това... чиста проба лъжа си е ...от съжаление..в крайна сметка пак ще го зарежеш има ли смисъл напразно да го залъгваш защото секса(в повечето случаи) е нещо интинмно вследствие на силни чувства ...![]()
az ne bih pravil sex s momi4e kadeto me sajalqva i vtoro trea da e ebati k*****a ta da lqga s nekoi koito go sajalqva![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
oh pak ot sajalenie e mn glupavo da prespi6 s nqkoi![]()
kakvo im stav na vsi4ki
![]()
надали ще се върже някой
Ееееми случава се... и аз го направих един път, обаче не защото момчето беще девствено, а защото още жалеше по бившата си и трябваше да се върне малко в реалността; а дори да е било от малко съжаление за някой девствен... да не ти пука, нали си си направил кефа и тя го е искала![]()
![]()
![]()
![]()
http://s6.bg.bitefight.org/c.php?uid=20436
I don't know why I'm so fucking cold?
I dont know why it hurts me.
All I wanna do is get with you.
And make the pain go away.
Why do I have a conscience?
All I want to do is fuck it away!