.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Град
    Радомир

Въпрос към момичетата

Здравейте ! проблема е такъв и да питам дали и при другите момичета го има ! Та .. като искам да възбудя моята приятелка я пипам по клитора и я лижа, но тя казва че усеща гъделичкане и почва да се смее .. и ми става кофти .. дали не разбира какво и правя (18 год.) незнам ! или вярно си е това

Град
    в мечтите ти
    Случвало ми се е понякога...Чак пък да не разбира какво правиш Просто човек не може да контролира кога го е гъдел или не.И мен бившия като решеше да ме погали аз изпадах в луд хилеж от гъдел, а много добре знаех, че не му е това целта.
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Хммм може би просто различно го усеща . . . или не си оцелил мястото ;дд
    Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Виш при нея гъдела е нормално...все пак това им е уязвима и нежна част от тялото...най-вече чувствителна...промени начина на движения...и ще има резултат....успех
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Град
    Радомир
    Цитирай Първоначално написано от Valento
    Виш при нея гъдела е нормално...все пак това им е уязвима и нежна част от тялото...най-вече чувствителна...промени начина на движения...и ще има резултат....успех
    хаххаха То кът я лижа няма как да направя някакво друго движение Нищо ще си се смеем :Д Пък поне не се кося

Град
    с0фия
    кажи й го на него че не ти е приятно да ти се хили и щом мн й знае устата нека тя да те насочва на къде да си въртиш езика
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Аз като се разлигава, само като ме погледне приятеля ми , се заливам от смях,камо ли , като ме пипне...Като и е смешно,да се смее,какво да се прави..
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

Аве как ще се смеете като ви лижат клитора? Добре ли сте изобщо...
    Сигурно не е предразположена щом се смее или пък е притеснена нз ...

Може да не иска да я лижеш(да се чувства дискомфортно) и това да е начина да те накара да спреш

Град
    Dreamland
    защо направо не я попиташ, тя самата ще знае най-добре
    БисквитенотоЧудовище

ми то аз разлигавя ли се приятеля ми само да ме погледне и избухвам в смях ... последния път му духах и той каза "мммм" или промрънка там нещо и мен като ме изби на смях и като почнах да се хиля като няква ... и аз незнам пита ме защо се смея - а аз нз ко да му кажа пипнеше ли ме с пръст само и толко ме беше гъдел че ... такаче сигурно твойта се лигави ... или неще да я лижеш ма незнам ...

Фен
    Град
    sofia
    Ami ornosno temata shte ti kaja,che az sushto ne useshtam koi znae kakuv kef ot tova momcho da me lije.V tova nqma nishto losho i shtom tq ti kazva q poslushai v krai na smetka horata sa razlichni ne e zaduljitelno vsichki da oichat edno i sushto.Problem nqma prosto q popitai kakvo nai-i haresva da i pravish,a tova go ostavi.Nali tq ne ti otkazva oralna
    Момичето,което не го е срам да показва детското в себе си...Младата дама,на която не и пука,че е заваляло и се разхожда под дъжда,точно след като е излязла от фризьорския салон...Жената,на която са и разбивали сърцето,но не спира да вярва в любовта!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Кво става любов моя.

Всеки път ми се случва Не се коси не е проблем...смейте се на воля

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Понякога и аз се смея

sl put dai malko po-nadoly

Голям фен
    В началото наистина го има това гъделичкащо чуство
    но после изчезва,може на нея да не и допада оралната любов.

mi po temata nz..oba4e cqlata raota si e sme6na..smeite si se pyk...
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си