.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Приятелите....

Здравейте!

Аз пак ще ви досаждам със скучна тема за приятелите. Не съм видяла никъде във форума човек да има моя проблем, за това правя нова тема.

Значи..всяко лято аз идвам в Кипър при родителите си. И през това време тук съм с други приятели. Но тези в България си ги чувствам по-близки и като че ли те са ми бест френдс. Но тази година те се сприятелиха с две момичета, които аз мека казано не харесвам. Те вече са и много добри приятели (може би с изключение на едно момиче от моята тайфа). Щом вече се канят и на рожденните си дни....
    Та проблемът ми е....Страхувам се като се прибера в БГ да не би да са забравили, че ние сме приятели. Да не би да не искат да излизат с мен. Да не би да предпочетат тях вместо мен. Страхувам се.....
    И въпросът ми е ако стане това, какво по дяволите ще правя сама??? Как ще оцелея без никой до мен? И личното ви мнение дали е възможно да се стигне до такава ситуация...

Благодаря предварително.

spored men ako sa ti istinski priqtelki nqma da te izostavqt
    Ich habe nichts nur eine Liebe

Голям фен Аватара на asasfdf
    а ако не са истински да ги разкара?
    не се притеснявай, все ще намират време и за теб, все ще харесаш онея две момичета..щом имат нещо общо с твоите приятели, значи имат и с теб..да те отцепят тотално надали..

Голям фен Аватара на krisence
    Ако са ти истинки приятелки ще имат време и за теб и няма да те оставят сама.

Цитирай Първоначално написано от smal_girl
    ами да но има и добра ситуация така поне ще разбереш що за хора са те и дали найстина са ти толкова добри приятели колкото си мислиш

Град
    в мазето ;dd
    ами мисля че ще разбереш само когато се прибереш в БГ .. това е

Ще се прибереш,ще видиш как стоят нещата.. Но не ми се вярва да те забравят.. ПОддържате ли някаква връзка поне ? .. Ако нямате връзка,просто не показвай че не ти харесват новите две и всичко ще е добре ..

Цитирай Първоначално написано от BallFace
    Не сме врачки, като се прибереш ше разбереш
    +1

ако са ти истински приятелки ше си излизат с теб па ако те оставят немисля че ше умреш без приятели няколко месеца (поне аз неумрях)
    Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Цитирай Първоначално написано от smal_girl
    И аз така мисля.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си