.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    E da go eba...ne iskam da e taka...iskam da znam kakvo stava....kakvo prechi.....

Цитирай Първоначално написано от paranoia
    E da go e**...ne iskam da e taka...iskam da znam kakvo stava....kakvo prechi.....
    не знам защо,но съм сигурна,че ти си се опитала да поговорите,но защо ли той не иска да ти каже
    а аз дори нямам сили да го погледна в очите,какво остава за разговор...

Zashtoto spored men i toi ne znae kakvo pravi....no az mu proshtavam vsichko....

може би е трябвало малко твърдост във връзката ви.Искам до поговоря с него,да си разясним всичко,но усещам,че няма да имам сили за това,пък и е малко късно,той вече си го е решил и аз не искам до му преча

Shte ti kaja samo edno...
    Samo glupacite ne se vrushtat tam kudeto sa bili istinski shtastlivi

Shte ti kaja samo edno...
    Samo glupacite ne se vrushtat tam kudeto sa bili istinski shtastlivi
    мерси за всичко,накара ме да се замисля
    сигурна съм,че ще намериш накой,който те заслужава

Nz....ne mislq che imam nujda ot tova sega....no nadqvam se,nqkoga da go namerq,vupreki che mislq che tozi chovek veche sum go namerila,toi prosto ne e osuznal nishto ;]

A inache,spokoino sichko she se opravi,rano ili kusno ;]

A inache,spokoino sichko she se opravi,rano ili kusno ;]
    не искам дори да се надявам,защото,когато очаквош нещо,а то така или иначе не става,те бопи двойно повече

Da taka e....no vupreki vsichko jivei...i bez nego

пфф с тва негативно мислене как да стане ... усмихни се и намери красотата в живота толкото до приятелят ти знам колко боли и те разбирам ,но нещата се оправят ..ти си силно момиче ..всчко зло за добро ..скоро ще срещнеш точното момче за теб

Град
    София
    Нормално. До сега е бил с теб, вече не е, сещаш се, че ще бъде с други.. и т.н... Ще ти мине, спокойно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си