- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нормално ли е?
E da go eba...ne iskam da e taka...iskam da znam kakvo stava....kakvo prechi.....
не знам защо,но съм сигурна,че ти си се опитала да поговорите,но защо ли той не иска да ти кажеПървоначално написано от paranoia
![]()
а аз дори нямам сили да го погледна в очите,какво остава за разговор...![]()
Zashtoto spored men i toi ne znae kakvo pravi....no az mu proshtavam vsichko....
може би е трябвало малко твърдост във връзката ви.Искам до поговоря с него,да си разясним всичко,но усещам,че няма да имам сили за това,пък и е малко късно,той вече си го е решил и аз не искам до му преча![]()
Shte ti kaja samo edno...
Samo glupacite ne se vrushtat tam kudeto sa bili istinski shtastlivi
мерси за всичко,накара ме да се замисляПървоначално написано от paranoia
![]()
сигурна съм,че ще намериш накой,който те заслужава![]()
Nz....ne mislq che imam nujda ot tova sega....no nadqvam se,nqkoga da go namerq,vupreki che mislq che tozi chovek veche sum go namerila,toi prosto ne e osuznal nishto ;]
не искам дори да се надявам,защото,когато очаквош нещо,а то така или иначе не става,те бопи двойно повечеПървоначално написано от paranoia
![]()
пфф с тва негативно мислене как да стане ... усмихни се и намери красотата в животатолкото до приятелят ти знам колко боли и те разбирам ,но нещата се оправят ..ти си силно момиче ..всчко зло за добро ..скоро ще срещнеш точното момче за теб
![]()
Нормално. До сега е бил с теб, вече не е, сещаш се, че ще бъде с други.. и т.н... Ще ти мине, спокойно.![]()