- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нея я е страх
Приятелката ми я е страх да я отвора и да го направим плаши се от размера ;( тя е на 16 аз съм на 17 а атрибута ми е (18 см)как да я накарам да не се страхува и да не се притеснява.
щом се струхува значи не е готова !!! или незнаеш как да я възбудиш че сама да го поиска![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Остави я на мира...
Очевидно не я е страх от размера, ами просто не иска още секс....
Ne e gotova!Iz4akai kogato tq iska togava....![]()
Ne i davai zor,kogato se po4ustva gotova sama 6te si go potarsi![]()
Първоначално написано от Take1nlov3
Щом не иска, значи не иска. Не и досаждай или се пръскай по трипъти на ден със светена вода и хормони за да я възбудиш максимално.
VODAFONEMcLaren Mercedes
Метъл съм!
Първоначално написано от anonimen88
![]()
![]()
mn me kefi6 s taq svetena voda \
/
moje bi o6te ne e gotova po4akai q ili i obqsni 4e pri akta 6te byde6 vnimatelen za da ne se strahuva...nai ve4e ot razmera
Жена с вид на хамелеон и характер на питбул!!!
BE SURE YOUR SIN WILL FIND YOU OUT!!!
Изнасили я![]()
, базикам се , остави момичето на мира , като стане гутоо ше ти подшушне
![]()
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
Дано ти се роди едно прекрсано, умно и адски красиво момиче....Първоначално написано от Bixel
Ako q obichash i go kaji,pokaji,dokaji moje bi ne e sigurna v teb,che shte si vnimatelen ili ot nqkakvi drugi suobrajeniq,no sum suglasna s drugite mneniq da q izchakash.Dokato q chakash i q podkrepqsh i govori(nie imame nujda da ni se govori),che q obichash i che ne iskash da q nasilvash,no moje da ti ima doverie...uspehcheta
Момичето,което не го е срам да показва детското в себе си...Младата дама,на която не и пука,че е заваляло и се разхожда под дъжда,точно след като е излязла от фризьорския салон...Жената,на която са и разбивали сърцето,но не спира да вярва в любовта!
ебачи... като я е страх не я насилвай тя не ти е машина
(#) ...thats a cookie...
Първо тя тря да е сигурна че ще си с нея и след като правите секс, защото когато ти е 1вия път неискаш да се чустваш след това употребена и захвърлена, уважи решението й че още неиска но не се отказвай съсвсем натискайте се там правете каквото правите и просто тя в един момент няма да може да ти издържи и... готово!Но ще отнеме време! А да и не и натякваи цялата работа със секса!![]()
Ponakoga naranqvaiki drygite naranqvame pove4e sebe si...i edin den kogato os1znaem 6t5e b1de li k1sno?Boli pove4e otkolkoto mislim i tazi bolka ostavq sled sebe si samo milioni v1prosi...otgovor na koito nemojem da anmerim za6toto ne s16testvuvat!
Явно още не е говота,когато се почувства готова тя сама ще дойде при теб![]()
1- може би не е готова
2- може би иска да изчака и да не прибързва с това...все пак й е първи път може би иска да е специален, а може би и от гадна гледна точка да чувства че ти не си този с който иска да го направи и по мек начин да ти го казва.
3- мисля че най-малко но не невъзможно е размера както ти казваш
4- и все пак почакай...сам ще усетиш кога е готова и тогава го направи специално
Tell me baby when I hurt you
Do you keep it all inside
Do you tell me all's forgiven
And just hide behind your pride
хмм предразположи я.... :} но щом ти отказва значи ти няма доверие..
бахти пичамн ме радваш с тая светена вода
![]()
![]()
![]()
+1 ! Ако иска секс със сигурност не би се притеснила от размера.. най-вероятно се чувства неудобно да ти го каже. Не насилвай нещата.Първоначално написано от Made_of_Pain
+1, напълно подкрепямПървоначално написано от K_O_L_E_V
![]()
Бтв,Колев, много ме кефи аватара тиТоя епизод съм го гледала
![]()
еми ще се наложи да изчакаш...то само си идва от вътре не е нужно постоянно да подхващаш този въпрос защото така само ще си помисли че я притискаш и още повече ще се уплаши...внимавай какво говориш по всяка една тема...бъди мил и нежен с нея...докажи че я обичаш и не искаш нищо лошо да и направиш...започни първо с френска и пръстчета...мисля че ще се получи...УспехХх!!!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Явно не е готова, така че не я притискай... Или може пък и ти да не я предразполагаш достатъчно
Някой беше казал: "Няма жена, която не иска, а мъж, който не знае как да си поиска " ...![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
i az sam taka ... a ma men me spira drygo 6toto nqmam priqtel i nqma da go praq samo za 1 not6t![]()
![]()
![]()
![]()
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
Ти всичко ли правиш със светена вода?! На почти всичките ти постове само светена вода споменаваш.. Много ли си набожен?
Sasho1988
Варна..
От кога си мечтая за деца и аЗПървоначално написано от Made_of_Pain
![]()
Събрали се Абрамович, Дрогба, Лампард и Тери да играят белот. Абрамович е под ръка и пуска осмак купа. Тери връща спатия, Дрогба дава пика, а Лампард - каро. Абрамович пита: Е момчета нямата ли купи??Емиииии не..... те купите са в Манчестър !!!