.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Незнам какво да правя....

Гаджето ми ми призна, че ми е изневерил почти веднага след случката. Той мн се разкайва ...или поне това показва. Постоянно ми повтаря колко ме обича и ми плаче по телефона (той е на море с техните). Не ми дава сега да говорим за случката, а иска да говорим когато аз се върна от почивка, защото аз утре заминавам, да не ми развали прекарването. Аз много го обичам обаче нз, какво да правя, ако му простя той ще реши, че може постоянно да го прави (поне според мен), а не мога да се разделя с него. Помогнете ми! Сега не мога да заспя и не мога да спра да плача..............

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    реве по телефона, тва да не е Миро от биК брадър?? Много станаха ревливите женцовци...
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Ми да се беше замислил за теб преди да ти изневери,нека реве и се разкайва,но пък евала,че си е признал !

Mi kakvo da te posavetvam.....dai mu vtori 6ans i vij kak 6te varvqt ne6tata mejdu vas!Ako vijda6 4e ne e sa6toto.....ne se kolebai.....!!!

A i sa6to kak ti e izneveril??Spal li e s nqkoq ili samo se e celuval???

Град
    в СъРцЕтО нА СлЪнЧо
    prosti mu no ne mu kaji 4e samo po 1 pyt pro6tava6 i ne mu pozvolqvai da napravi tazi gre6ka otnovo
    Жена с вид на хамелеон и характер на питбул!!!

BE SURE YOUR SIN WILL FIND YOU OUT!!!

Цитирай Първоначално написано от Diva4e
    Ми да се беше замислил за теб преди да ти изневери,нека реве и се разкайва,но пък евала,че си е признал !
    .... ДаВаМ тИ КлЮчА и АдРеСа - НеКa Аз Да БъДа ТвОяТа ПрИнЦеСа .....

На твое място щях да го изритам.

Град
    Русе
    Аз мисля че..по добре му дай втори шанс..все пак е събрал смелост да си каже че е сгазил лука. Нищо че реве..важното е че направил крачката
    BobMarleyForever

Ъъъ как се караше тфа чудо?
    Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..

Град
    в СъРцЕтО нА СлЪнЧо
    hubavoto e 4e ti e kazal toi a ne si razbrala ot drug
    Жена с вид на хамелеон и характер на питбул!!!

BE SURE YOUR SIN WILL FIND YOU OUT!!!

еми прости му оба4е го накарай ясно да разбере 4е втория път го зарязваш без да се замисляш
    I can't stop myself from loving you <3

Цитирай Първоначално написано от pavkata91
    Аз мисля че..по добре му дай втори шанс..все пак е събрал смелост да си каже че е сгазил лука. Нищо че реве..важното е че направил крачката
    и аз така мисля, момчето мн се разкайва, дай му още ч шанс и ако се провали го изритай, според мен повече няма да се повтори

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от pavkata91
    Да вееееее!!
    Признал си е само , за да му олекне и така не схваща, че наранява партньора си!
    Аман от ебачи!
    Недей ни слуша нас какво ти отговаряме, защото тия, които са писали дда му дадеш втори шанс - явно те биха сторили точно това. А ти не си ТЕ!
    Сама трябва да решиш какво трябва да направиш.
    Изневярата.. на нея всички гледат по-различен начин и всеки я приема по различен начин.

Ти щом искаш да си с него, явно ще му простиш.....
    Но има и друго.. не ти пречи да забравиш, но да не му простиш..........

Тук като гледам най-добър вариант ми се струва да го оставиш известно време в заточение, да не му обръщаш внимание, да го игнорираш отвсякъде и да го оставиш така малко в размишления дали е бил прав или не и добре да се замисли как седят нещата и дали ще го повтори..........

Аз, пък, на твое място бих му го върнала... и на някой да му се струва глупаво.. да си гледа работата. Но смисъл - не веднага, а след време.. може би когато ми охладнеят чувствата към това момче и тогава ще му го надена яко отзад! Защото никой няма право да се подиграва с чувствата ни! Още по-малко човек, който до оня ден се е кълнял, че ни обича...............................

Този профил не се използва!

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Удари 1 мента
    и си пусни Наско Ментата.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си