- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- MOLQ VI POMOGNETE MI.NE ZNAMKAKVO DA PRVQ.VE4E OPITAH VSI4KO
Iskam da pitam ne6to.mn vi bih bila blagodarna ako mi kajete.predi godina hodeh sas edno mom4e.bqh mu parvoto gadje i me be6e mn strah 4e toi 6te me zareje za da vidi kakvo e sas dr momi4eta.znaq 4e toi se be6e mn privarzal kam men no vse pak go ostavih.negoviq nai dobar priqtel ne mu dava da se doblijava do men.mina ve4e mn vreme a az vse o6te sam ludo vlubena vav nego.proletta se vidqhme i se celunahme.na sledva6tiq den toi mi kaza 4e vsi4ko e bilo piqnska istoriq.v sledva6tiq moment me pregarna i kaza 4e taka bi iskal da me zadarji za cql jivot no ne mogal.az znam 4e negoviq priqtel ne iska toi da se hva6ta sas men.no i znam 4e moito mom4e vse o6te ima 4uvstva kam men.moje i da sa namalql vav vremeto,no znam 4e gi ima.v momenta samo si pi6em po skype.a i so6to taka razbrah 4e ot kakto sam skasala s nego toi e stradal mn i e tragnal po lo6 pat,a i sa6to 4e ot togava ne e tragval s dr momi4e.znam 4e mn hora me biha obvinili i kazali 4e az sam vinovna za vsi4ko.no az sajalqvam nai mn za tova.bihte li me posavetvali kak da tragna s nego otnovo.kak da go spe4elq.sled kato toi se saobrazqva sas negoviq priqtel i mojebi ne iska za tova da tragnem.osven tova 4e go e strah da ne go zareja pak.znam li.MOLQ VI POMOGNETE!!!!
Значи му е такъв "приятел" щом се меси в неговите отношения с теб. Какъв е той, че да казва с кого да излиза това момче, за което пишеш. А може и да завижда.. Знам ли, както и да е, но в никакъв случаи не мисля, че е редно това, което прави уж добрият му приятел ... Ух не знам. Поговорете.. Кажи му за чувствата ти и дано стигнете до някакво решение.
Търсещият щастие е като пияницата,
който не може да улучи пътя към дома,
но знае, че има дом.
Ще ми помогнеш ли да го намеря??
амии бих ти казала че ти се оправдава но щом си сигурна в чувствата му кажи му да поговори с приятеля си и да му каже че ще бъде щастлив с теб.. ако онзи наистина му е приятел би трябвало да го разбере ..
..No ako wednuj se wurnesh w nachaloto i se ogledash dobre..
Мoje bi shte otkriesh towa, koeto ti e lipswalo..
Towa e mn gadno che priqtelq mu wi se barka . .ako te obichashe . .ili pone ako te hareswashe nqmashe da slusha priqtelq mu.. ama wse pak ti si go zarqzala sq pak iskash pak da ste zaedno. .. Estestweno e che pred gadje i nqkoi fr shte izberesh priqtelq shtoto priqtelite sa zawinagi a gadjetata etap ot wreme ;]] .. . Spored mene se razberete dwamata a ne priqtelq mu da mu gowori nqkwi raboti ili toi gowori weche wmesto nego
![]()
moje da dyrji pove4e na priqtelq si i zatova da go slu6a no kakyv e tozi priqtel koito se mesi v li4nite mu ne6ta az te syvetvam da slu6a6 syrceto si![]()
Жена с вид на хамелеон и характер на питбул!!!
BE SURE YOUR SIN WILL FIND YOU OUT!!!
поговори с приятеля му и му обясни, че този път няма да го нараниш, ако си 100% искрена и двамата ще разберат, че още го обичаш и трява да се съберетеуспех
ХА!Първоначално написано от s3xy...
Въобще не си и давай зор да говориш с приятеля му.
На кратко еби му майката и се съсредоточи върху твоето си момче.
Ти най-вече трябва да говориш с него! И с никой друг. Обясняваш му на дълго и на широко как искаш да сте заедно и че трябва да е най-глупавото парче на света, за да се съобразява с приятеля си. И, че на тоя свят ако се налага да се съобразява с другите, значи няма смисъл да живее........
Абе, момиче..... освен да говориш с него, друго няма какво да направиш... ти дори не си казала защо приятеля му не те харесва , нито казваш дали момчето ти ти е дало някаква основателна причина, за да не е с теб.....
И да седиш, и да се молиш, и да пускаш теми и да се вайкаш нищо няма да се промени. Ако седиш и чакаш ей така от самосебе си да се наредят нещата - това няма да стане ......
Не разбирам защо седиш и се чудиш какво да направиш!?
Сливки ли имаш в устата, че още не си говорила за това с него!?!??!?!?!
Вземи нещата в свои ръце и недей да седиш безучастно, да гледаш и да се надяваш всичко да се оправи.
ми тва е..
тен кю пипалПървоначално написано от s3xy...
![]()
Този профил не се използва!
Поговори с бившият ти ,кажи му , че си сгрешила, и че го обичаш още , и му кажи , че не трябва да прави каквото приятелят му казва.Все пак той самият си решава кое е най-добро за него,а не приятелят му.
Наистина много глупаво си постъпила като си зарязала приятеля си, но както и да е, сега имаш възможност да поправиш грешката си. Вижте се само двамата и си погворете хубаво. Пък ако той продължава да се влияе от мнението на приятеля си - забрави го, не ти трябва такова момче.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
leko detsko mi izglejda vsi4ko tui
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Сама си си виновна.... На 100% подкрепям приятеля муСега можеш единствено да проведеш един зрял разговор с него и да го убедиш,че искаш нещо сериозно от него (дано наистина е така ! ) и че няма да повтаряш минали грешки
![]()
Боже момиче от кой край на България си?Едвам ти се сещам какво искаш да кажеш.
Иначе по темата,цялата работа е много глупава.Приятелят ти да не е на 10,че ще се влиае от мнението на някакво приятелче?Нямали си собствено мнение?
razbiram kakvo mi kazvate vsi4ki i vi podkrepqm napalno.saglasna sam 4e trqbva da si pogovora mn seriozno sas nego i da mu obqsnq 4e vse o6te imam 4uvstva kam nego.prosto kogato se celunahme na veligden az mu go kazah.no ni6to ne se promeni.
edin na6 priqtel si be6e v bg prez avgust i az izlizah sas nego 1 2 pati na kafe.i ot tozi na6 priqtel znam 4e moito mom4e mu e pravil problem 4e sme izlizali.no ne znam dali e za6toto vse o6te ima 4uvstva kam men ili zaragdi ne6to drugo.mersi na vsi4kikoito mi pomagate :) :smt100
Пиши на бг,тогава ще чета.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Първоначално написано от KillSwitchEngage
Страшен си.
![]()
![]()
I L♥VE 69.I L♥VE♀